Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σουλεϊμάν Σοϊλού: «Βομβαρδίσαμε την Ελλάδα με σφαίρες και βόμβες αερίου»... Προκλητικός ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών

Fake news για το μεταναστευτικό και ωμή παραδοχή για τη δράση των τουρκικών δυνάμεων στις Καστανιές από τον Σουλεϊμάν Σοϊλού Ωμή παρ...

soylu

Fake news για το μεταναστευτικό και ωμή παραδοχή για τη δράση των τουρκικών δυνάμεων στις Καστανιές από τον Σουλεϊμάν Σοϊλού

Ωμή παραδοχή του Τούρκου υπουργού Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού, πως οι τουρκικές δυνάμεις στον Έβρο, «βομβάρδισαν» την ελληνική πλευρά με σφαίρες και βόμβες αερίου και πως εάν απαιτηθεί θα επαναληφθεί.





Παράλληλα υποστήριξε για μια ακόμη φορά ψευδώς, πως περισσότεροι από 150.000 παράνομοι μετανάστες, πέρασαν σε ελληνικό έδαφος.

Δήλωσε συγκεκριμένα ο Σοϊλού στη διάρκεια συνέντευξης, με βασικό θέμα την πανδημία κορωνοϊού στην Τουρκία: «Από τα χερσαία σύνορα στον Έβρο από τις 28/2 και μετά, πέρασαν προς την Ευρώπη 148.360 άτομα. Και 2.300 πέρασαν από το Αιγαίο. Συνολικά πέρασαν 150.600 άτομα. Αυτή τη στιγμή περίπου 4.600 άτομα περιμένουν στη συνοριακή πύλη στις Καστανιές.

Τους καλύπτουμε όλες τις ανάγκες, μεταξύ των οποίων τρία γεύματα τη μέρα, ανάγκες υγείας και απολύμανση. Τα ελληνικά στρατεύματα παρενοχλούν τα δικά μας. Εμείς ανταποδώσαμε δέκα φορές περισσότερα προς την Ελλάδα. Βομβαρδίσαμε την άλλη πλευρά με σφαίρες και βόμβες αερίων επί ώρες. Μπορούμε να το κάνουμε ξανά».