Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Σκέφτονται ακόμα και κλείσιμο των διοδίων για το Πάσχα... Για να αντιμετωπιστεί το ενδεχόμενο μιας απόπειρας μαζικής εξόδου

Το πως θα αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο μιας απόπειρας μαζικής εξόδου για το Πάσχα στην επαρχία μελετούν οι αρμόδιοι. Εκτός από το κλείσιμο ...

διόδια

Το πως θα αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο μιας απόπειρας μαζικής εξόδου για το Πάσχα στην επαρχία μελετούν οι αρμόδιοι. Εκτός από το κλείσιμο διοδίων εξετάζεται και περιορισμός μετακινήσεων ηλικιωμένων.




Ακόμα και το κλείσιμο των διοδίων το Πάσχα εξετάζει η κυβέρνηση προκειμένου να αποτρέψει την εξάπλωση του κορονοϊού. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του vima.gr κυβερνητικός αξιωματούχος φέρεται να είπε: «Το Πάσχα δεν θα φύγει κανένας για επαρχία. Εν ανάγκη θα κλείσουμε τα διόδια…»

Οι αρμόδιοι για την εφαρμογή των μέτρων με τον αρμόδιο υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά, μελετούν τρόπο για να αποφευχθεί κύμα φυγής κατοίκων από τα αστικά κέντρα προς την επαρχία αλλά και την συγκέντρωση πολλών ατόμων σε υπαίθριους χώρους την Μεγάλη Εβδομάδα που είναι από τις 12 έως τις 19 Απριλίου.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για την απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύουν μέχρι τις 6 Απριλίου. Το πλέον πιθανόν είναι να υπάρξει παράταση ή και ενίσχυση των μέτρων αυτών.

Σύμφωνα επίσης με το ίδιο ρεπορτάζ, εξετάζεται και ο περιορισμός των μετακινήσεων των ηλικιωμένων μέχρι τις 12 ή μία το μεσημέρι, αφού έχει διαπιστωθεί ότι μεγάλος αριθμός εξ αυτών μετακινείται άσκοπα.

Το στοίχημα είναι και η εποπτεία συνολικά 2500 ατόμων που είναι σε «καραντίνα» και οι οποίοι φαίνεται να παραβιάζουν τα μέτρα σε ποσοστό 10%.

πηγή: Tovima.gr