Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηχηρό ράπισμα στον Βαρεμένο από την Αλεξανδρούπολη: «Να μην αναπαράγεις όσα λέει τοπικός εκδότης μεγαλοεργολάβος»

Με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης καλεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο να επισκεφθεί το Δέλ...

Ηχηρό ράπισμα στον Βαρεμένο από την Αλεξανδρούπολη: «Να μην αναπαράγεις όσα λέει τοπικός εκδότης μεγαλοεργολάβος»

Με ανακοίνωσή του ο Αγροτικός και Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης καλεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Βαρεμένο να επισκεφθεί το Δέλτα του Έβρου και αντιδρά έντονα στα όσα δήλωσε ο βουλευτής στον ΣΚΑΪ, αναπαράγοντας «ανάρτηση τοπικού εκδότη μεγαλοεργολάβου», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:




«Κύριε βουλευτή,

»Η τοποθέτηση σας στον ΣΚΑΪ δεν ήταν μόνο προκλητική, αναληθής και προσβλητική για τους ανθρώπους που νυχθημερόν φυλούν τα σύνορα δεκαετίες, τώρα.

»Την αποδίδουμε σε κακή αναπαραγωγή ανάρτησης τοπικού εκδότη μεγαλοεργολάβου που θέλει να θεωρείται αυθεντία…

»Για να λυθεί η όποια παρεξήγηση και να μην υπάρξουν περεταίρω ενέργειες, σας προσκαλώ άμεσα στον Έβρο για να δείτε από κοντά τους, «τους βιγλάτορες που πήραν τα κουμπούρια να προστατεύσουν τις παράνομες βίλες τους».

»Η απόσταση των 1000 χιλιομέτρων από την Αθήνα είναι πραγματικά μεγάλη για να έχει κάποιος άποψη σε χώρους και καταστάσεις που δεν γνωρίζει.

»Τα αεροπορικά σας έξοδα, η διαμονή σας σε ξενοδοχείο, (γιατί δεν ξέρω αν μπορείτε να ζήσετε σε καλύβα) και ό,τι άλλο το αναλαμβάνουμε με χαρά γιατί αυτό που προέχει είναι η αλήθεια κι εσείς ως θεσμικός παράγοντας οφείλετε να έχετε ιδία γνώση και άποψη εκτιμώντας την πραγματικότητα. Μετά πείτε γράψτε, διατρανώστε ό,τι θέλετε.

»Θα κινηθούμε με πλάβα σε όλο το μήκος του Δέλτα Έβρου με εκκίνηση τις Φέρες και θα μπούμε σε όποια καλύβα εσείς θελήσετε κατά την διαδρομή μας.

»Ο χώρος εδώ είναι πανέμορφος, αλλά δύσκολος κι εγκαταλελειμμένος. Θέλουμε την στήριξη σας για να αναδειχθεί. Ό,τι άλλο θα ήταν περιττό.

»Η δύσκολη αυτή συγκυρία ίσως είναι η καλύτερη αφορμή να δείτε πράγματα, να καταλάβετε γιατί ανταποκρίνεται όλος αυτός ο κόσμος στο κάλεσμα των Αρχών και περιφρουρεί νυχθημερόν εδώ και 7 μέρες τα ποτάμια σύνορά του.

»Θα δειτε τους καλυβιέρηδες που είναι ψαράδες, αγρότες, κτηνοτρόφοι, επαγγελματίες, φυσιολάτρες, κυνηγοί, εθνοφύλακες και μετά θα έχετε κάθε λόγο να προσάπτετε μομφές ή να στηλιτεύετε καταστάσεις.

»Ως δημοσιογράφος με ανοιχτές κεραίες και κυρίως ως βουλευτής της αριστεράς ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθείτε».