Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το δραματικό μήνυμα της Βασίλισσας Ελισάβετ για τον κορονοϊό

Μήνυμα στους Βρετανούς για τον κορονοϊό έστειλε η Βασίλισσα Ελισάβετ. Στο μήνυμα αυτό μεταξύ άλλων αναφέρει ότι γνωρίζει καλά πως τόσο οι π...


Μήνυμα στους Βρετανούς για τον κορονοϊό έστειλε η Βασίλισσα Ελισάβετ. Στο μήνυμα αυτό μεταξύ άλλων αναφέρει ότι γνωρίζει καλά πως τόσο οι πολίτες της Βρετανίας και οι πολίτες σε όλο τον κόσμο αισθάνονται ότι έχουμε μπει σε μια μεγάλη περίοδο αβεβαιότητας.






«Σε όλους μας έχει ζητηθεί να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας για το κοινό καλό αλλά και για να προστατεύσουμε τους πιο αδύναμους», λέει η Βασίλισσα στο μήνυμά της. Καλεί τους πολίτες ενθυμούμενοι την ιστορία τους να ενωθούν και να γίνουν μια γροθιά και ευχαριστεί από καρδιάς τους επιστήμονες, τους γιατρούς και νοσηλευτές που θα καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ενδεχομένως για μήνες ολόκληρους. Γνωρίζει όπως λέει ότι πρέπει να βρούμε νέους τρόπους επικοινωνίας αλλά και να είμαστε σίγουροι ότι οι αγαπημένοι μας είναι καλά. Τέλος, δηλώνει βέβαιη ότι οι πολίτες όλοι θα παίξουν τον ρόλο που τους αναλογεί και διαβεβαιώνει τους πάντες ότι η οικογένειά της είναι έτοιμη να βοηθήσει με όποιο τρόπο χρειαστεί.