Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορωνοϊός - Ελλάδα: Ανησυχία για την αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών... Σε «Ρίο» και «Σωτηρία» το βάρος

Συνεχής αύξηση καταγράφεται και στον αριθμό των ασθενών που νοσηλεύονται καθώς και εκείνων που επιδεινώνονται και χρειάζεται να διασωλην...

koroinoios_main1

Συνεχής αύξηση καταγράφεται και στον αριθμό των ασθενών που νοσηλεύονται καθώς και εκείνων που επιδεινώνονται και χρειάζεται να διασωληνωθούν.




Συνολικά, μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης σε περισσότερα από δέκα νοσοκομεία ανά την επικράτεια νοσηλεύονταν 83 ασθενείς - νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης ο κ. Τσιόδρας είχε αναφέρει πως νοσηλεύονται 79 ασθενείς - εκ των οποίων οι 13 είναι διασωληνωμένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των Πατρών. Οι διασωληνωμένοι ασθενείς, ωστόσο, μέσα σε λίγες ώρες είχαν εκτιναχθεί, φτάνοντας το βράδυ της Τετάρτης τους 20.

Το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου και το «Σωτηρία» κρατούν το μεγαλύτερο βάρος των ασθενών με νόσο Covid-19, ωστόσο δυναμικά έχουν μπει στη διαδικασία αντιμετώπισης των ασθενών αυτών και άλλα νοσοκομεία χορηγώντας τους το κοκτέηλ αντιϊικής θεραπείας.

Εκτός από την περιοχή της Ηλείας όπου καταγράφηκε στο τέλος Φεβρουαρίου η πρώτη μεγάλη εστία του κορωνοϊού, σε ένα γκρουπ ταξιδιωτών που είχαν επιστρέψει από το Ισραήλ, το άλλο μεγάλο κέντρο του κορωνοϊού βρίσκεται στην Αττική - το μαρτυρά και ο μεγάλος αριθμός των κρουσμάτων όπως λέει κάθε μέρα ο κ. Τσιόδρας.