Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ...!!! Βαρεμένος: «Σόου στον Έβρο - Βγήκαν με τις καραμπίνες να προστατεύσουν τις παράνομες βίλες τους»

Σε μια προκλητική τοποθέτηση σχετικά με τα όσα εκτυλίσσονται στον Έβρο προχώρησε ο Γιώργος Βαρεμένος. Με τους χιλιάδες μετανάστε...


Σε μια προκλητική τοποθέτηση σχετικά με τα όσα εκτυλίσσονται στον Έβρο προχώρησε ο Γιώργος Βαρεμένος.






Με τους χιλιάδες μετανάστες που προσπαθούν να εισέλθουν στον ελλαδικό χώρο από την μια και τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι προσπαθούν να προστατεύσουν τις περιουσίες τους από την άλλη, ο κ. Βαρεμένος βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει τα πυρά του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής στο ΣΚΑΙ ο κ. Βαρεμένος έκανε λόγο για «επικίνδυνο σόου» που εξελίσσεται στον Έβρο, επικαλούμενος αναφορές δημοσιογράφου, χωρίς να τον κατονομάζει, βάσει τον οποίων, «οι άνθρωποι που έχουν βγει με τις καραμπίνες τους έχουν κτίσει παράνομα στον υδροβιότοπο της περιοχής βίλες και βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν».

Όπως είπε στη συνέχεια μέσα στο σόου είναι και πρωθυπουργός «ο οποίος φωτογραφίζεται με αυτούς τους κατοίκους, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως φτερό στον άνεμο των επικοινωνιολόγων.»