Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Προσαγωγές Μουσουλμάνων από ΠΑΡΑΝΟΜΟ τζαμί στου Ζωγράφου λόγω συναθροίσεως

Σε προσαγωγή ατόμων από κρυφό τζαμί μουσουλμάνων στου Ζωγράφου προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η ΕΛΑΣ λόγω ανυπακοής στις εντολές ...

Εκτακτο: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Μεγάλη ένταση και επεισόδια έξω από τα ...

Σε προσαγωγή ατόμων από κρυφό τζαμί μουσουλμάνων στου Ζωγράφου προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η ΕΛΑΣ λόγω ανυπακοής στις εντολές για την αποφυγή των συναθροίσεων για τον κοροναϊό.




Οι αλλοδαποί έχουν οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ εστιάζει το ενδιαφέρον της σε περιοχές της δυτικής Αττικής όπου κάθε Σαββατοκύριακο πραγματοποιούνται πολλά γλέντια από Ρομά που όπως φάνηκε από τους τελευταίους ελέγχους δεν ακολουθούν τις υποδείξεις για περιορισμό των συναθροίσεων.

Κοροναϊός : Ποιοι δικαιούνται άδεια σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
Ακόμη έχει διαπιστωθεί ότι πολλά άτομα, κυρίως ηλικιωμένοι συνωστίζονται σε σούπερ μάρκετ κι άλλα ανοικτα καταστήματα προχωρώντας σε αγορές λίγων προϊόντων με προβληματικές αναφορές στους αστυνομικούς ότι «βρίσκουμε έτσι μία αιτία για να κάνουμε καθημερινά την βόλτα μας». Ακόμη παρατηρείται παρουσία αρκετών ατόμων, κυρίως μεγάλης ηλικίας, σε εκκλησίες.

Την ίδια ώρα η ΕΛΑΣ περιμένει τυποποιημένα μηνύματα ή μεταφρασμένα κείμενα σε τουλάχιστον 6-7 γλώσσες (αραβικά, ινδικά κλπ) προκειμένου να παροτρύνονται αλλοδαποί στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε διάφορες περιοχές, κυρίως της βορειοανατολικής Αττικής να μην συναθροίζονται όπως συμβαίνει συχνά.