Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ντόρο προκάλεσε ανάρτηση μεζεδοπωλείου στη Λάρισα παρά τα μέτρα για τον κορωνοϊό

onlarissaΑλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε πολλούς Λαρισαίους χρήστες του Facebook, ανάρτηση γνωστού μεζεδοπωλείου στη Λάρισα, το οποίο δεν υπα...


onlarissaΑλγεινή εντύπωση προκάλεσε σε πολλούς Λαρισαίους χρήστες του Facebook, ανάρτηση γνωστού μεζεδοπωλείου στη Λάρισα, το οποίο δεν υπακούει, ίσως και προκλητικά στα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό.




Την στιγμή μάλιστα που την ίδια ημέρα ο δήμαρχος Λαρισαίων έκανε εκτάκτως έκκληση στους καφετεριούχους και τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης όπως και στους Λαρισαίους πολίτες γενικότερα, να αποφεύγουν τον συνωστισμό στα συγκεκριμένα καταστήματα στο πλαίσιο λήψης μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό.

Σε σχετική χθεσινή ανάρτηση το συγκεκριμένο κατάστημα προτρέπει τον κόσμο να το προτιμήσει για γλέντι, φαγητό και χορό και όπως ποστάρει: «το μόνο που δεν έχει είναι …φοβο για τον κορωνοϊό».

Συμπληρώνοντας το εξής στιχάκι: ” Τον κωροναϊό τον στείλανε για να μας εφοβίσουν….. Μα να το ξέρουνε καλά πώς δεν θα μας λυγίσουν”.Προφανώς και θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί όλοι μας με το τι αναρτούμε στα social media καθώς μπορούμε, άθελά μας και όχι στοχευμένα να επηρεάσουμε ανυποψίαστο κόσμο.