Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορωνοϊός στη Βρετανία: «Δεν υπάρχει γυρισμός πλέον...» παραδέχεται ο ιατρικός σύμβουλος της κυβέρνησης

Κορωνοϊός: Αυτό που μπορεί να κάνει η Βρετανία, σύμφωνα με τον Κρις Ουίτι, είναι να ενισχύσει τις δυνατότητες του εθνικού συστήματος υγε...


Κορωνοϊός: Αυτό που μπορεί να κάνει η Βρετανία, σύμφωνα με τον Κρις Ουίτι, είναι να ενισχύσει τις δυνατότητες του εθνικού συστήματος υγείας ενόψει αυτών που έρχονται
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση, πλέον, να καταφέρει η Βρετανία να συγκρατήσει το ξέσπασμα της επιδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιατρικός σύμβουλος της βρετανικής Κυβέρνησης Κρις Ουίτι.

«Αυτό που μπορούμε μονάχα να κάνουμε, είναι να διαχειριστούμε το ξέσπασμα αυτό, ενισχύοντας τις δυνατότητες του εθνικού συστήματος υγείας» πρόσθεσε ο Ουίτι.






Ακόμη, ο ιατρικός σύμβουλος επισήμανε πως οι επιστήμονες στη Βρετανία ήταν σίγουροι για τον ρυθμό θνησιμότητας από τον Covid-19 στη χώρα, ωστόσο προειδοποίησε πως, τελικά, ο αριθμός μπορεί να είναι αρκετά μεγαλύτερος, με βάση τον μεγάλο αριθμό των τεστ που έχουν γίνει ως τώρα.

Ο Ουίτι επισήμανε πως η πλειοψηφία των ανθρώπων που προβάλλονται από τον ιό, θα έχουν ήπια συμπτώματα, ενώ πρόσθεσε πως, σύμφωνα με τα δείγματα από όλο τον κόσμο, τα παιδιά θα επηρεαστούν λιγότερο από τους ενήλικες.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, στη Βρετανία τα κρούσματα ανέρχονται σε 2.626, ενώ έχουν καταγραφεί και 71 θάνατοι, ωστόσο οι επιστημονικοί σύμβουλοι αναφέρουν πως ενδέχεται να υπάρχουν πάνω από 50.000 κρούσματα.