Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πυρπόλησαν αυτοκίνητο Σκανδιναβής εθελόντριας του ΚΥΤ Σάμου

Ακόμα μία επίθεση, αυτήν την φορά σε εθελόντρια στις υπηρεσίες υγείας, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Σάμο, ανεβάζοντας τον αριθμό ...


Ακόμα μία επίθεση, αυτήν την φορά σε εθελόντρια στις υπηρεσίες υγείας, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Σάμο, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιθέσεων σε ΜΚΟ και ανθρώπους που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους γύρω από το μεταναστευτικό, στις τέσσερις, με δυο εμπρησμούς οχημάτων.





Σύμφωνα με την ιστοσελίδα samostimes.gr, ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ όταν η ιδιοκτήτρια του Ι.Χ αυτοκινήτου ειδοποιήθηκε από την Αστυνομία ότι το όχημα της έχει πιάσει φωτιά.

Το αυτοκίνητο της ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι της, αλλά οι Αρχές την εντόπισαν και την ειδοποίησαν όταν αυτό πλέον είχε καεί. Η κοπέλα, από την Σκανδιναβία, προσφέρει τις υπηρεσίες της ως εθελόντρια νοσηλεύτρια στο ΚΥΤ καθώς και στο νοσοκομείο της Σάμου.

Η ίδια δηλώνει σοκαρισμένη από τον εμπρησμό του οχήματος της. «Δεν θα σιωπήσω εξαιτίας των απειλών. κανείς δεν θα με κάνει να μην ενδιαφέρομαι και να βοηθώ άρρωστα παιδιά! Πώς μπορούν οι φίλοι και οι γείτονες να μένουν σιωπηλοί και να το αποδέχονται ως κάτι δικαιολογημένο;», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση που έκανε στα social media, δημοσιεύοντας ταυτόχρονα φωτογραφίες του κατεστραμμένου οχήματος.