Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αναληθή δημοσιεύματα ότι ο Χρήστος Κέλλας νοσηλεύεται στην εντατική!

onlarissaΔεν έχει προηγούμενο ο δημοσιογραφικός κιτρινισμός για ορισμένους, οι οποίοι ελαφρά τη καρδία μεταδίδουν επικίνδυνα ανακριβείς πλη...


onlarissaΔεν έχει προηγούμενο ο δημοσιογραφικός κιτρινισμός για ορισμένους, οι οποίοι ελαφρά τη καρδία μεταδίδουν επικίνδυνα ανακριβείς πληροφορίες.






Μετά το πρόσφατο fake news για το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Λάρισα, σήμερα είχαμε ένα ακόμη απίθανο δημοσίευμα το οποίο υποστήριζε ότι ο βουλευτής Χρήστος Κέλλας, νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και μάλιστα με μηχανική υποστήριξη.

Η ανάρτηση αυτή όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε ΣΟΚ στους οικείους του Λαρισαίου βουλευτή, ενώ άμεσα στενός συνεργάτης του επικοινώνησε με το onlarissa.gr και διέψευσε την επίμαχη δημοσίευση, τονίζοντας ότι η κατάσταση της υγείας του κ. Κέλλα είναι σταθερή και πως συνεχίζει να νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Μάλιστα πριν από λίγη ώρα το ίδιο μέσο ενημέρωσης που μετέδωσε τα περί «μηχανικής υποστήριξης» προέβη σε νεότερο δημοσίευμα, όπου λέει πως ο βουλευτής δεν είναι στην εντατική.



Λίγη αυτοσυγκράτηση και περισσότερος επαγγελματισμός σε αυτές τις κρίσιμες ώρες δεν βλάπτουν.

Α.Ρ.