Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Να μην συνωστίζονται στην ΕΥΔΑΠ οι ηλικιωμένοι -Έχει δοθεί εντολή, ΔΕΝ θα διακόπτεται η υδροδότηση

Έχει δοθεί εντολή να μη διακόπτεται η υδροδότηση της ΕΥΔΑΠ λόγω καθυστέρησης πληρωμών στην διάρκεια των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων...


Έχει δοθεί εντολή να μη διακόπτεται η υδροδότηση της ΕΥΔΑΠ λόγω καθυστέρησης πληρωμών στην διάρκεια των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, δήλωσε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.





«Η ΕΥΔΑΠ αυτή τη στιγμή είναι μια εταιρεία που μπορεί να κάνει μία αναστολή πληρωμών για ένα εύλογο χρονικό διάστημα διότι ζούμε μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση», εξήγησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών μιλώντας στο κανάλι «Κόντρα». Σημείωσε ότι οι πελάτες της ΕΥΔΑΠ μπορούν να εξυπηρετηθούν και με εναλλακτικούς τρόπους, τηλεφωνικώς και μέσω διαδικτύου και τόνισε:

«Θα πρέπει να αποφεύγουμε να βγούμε από το σπίτι μας για α πάμε να πληρώσουμε πχ το λογαριασμό του νερού. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό και τηλεφωνικά μέσω της πιστωτικής μας ή μιας άλλης κάρτας, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι πληρωμής».
Πρόσθεσε όμως ότι «υπάρχουν αρκετοί ηλικιωμένοι συμπολίτες μας οι οποίοι δυστυχώς δεν γνωρίζουν ούτε αυτή τη μέθοδο πληρωμής και γι αυτό το λόγο δεν πρέπει να υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για διακοπή υδροδότησης»..