Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ τα τουρκικά ΜΜΕ: «Ο κορωνοϊός κτύπησε τον ελληνικό Στρατό στον Έβρο»

Μετά τα αλλεπάλληλα «χαστούκια» που έχουν φάει οι Τούρκοι στον Έβρο, αδυνατώντας να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα με εισβολές εξτρεμισ...

«Χαρά» από τα τουρκικά ΜΜΕ: «Ο κορωνοϊός κτύπησε τον ελληνικό Στρατό στον Έβρο»

Μετά τα αλλεπάλληλα «χαστούκια» που έχουν φάει οι Τούρκοι στον Έβρο, αδυνατώντας να αποσταθεροποιήσουν την Ελλάδα με εισβολές εξτρεμιστών μουσουλμάνων στα σύνορα, πιάστηκαν από ένα μεμονωμένο περιστατικό εμφάνισης κορωνοϊού, για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.




Σχεδόν… χαρά από τα τουρκικά ΜΜΕ για το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα σε μόνιμο στέλεχος που υπηρετεί σε μονάδα του Έβρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος υπηρετεί εκεί και τις προηγούμενες ημέρες παρουσίασε συμπτώματα του νέου ιού. Ο ίδιος έκανε τις ειδικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι νοσεί.

Ο άνδρας φαίνεται ότι είχε επαφή με οικείο του πρόσωπο το οποίο βρισκόταν στη Γερμανία και δεν αποκλείεται από εκεί να κόλλησε τον κορωνοϊό.

Στην περιοχή έχει κινητοποιηθεί το ειδικό κλιμάκιο για αυτές τις περιπτώσεις.

Οι τουρκικές ιστοσελίδες με τίτλους όπως «Ο ελληνικός Στρατός κτυπήθηκε από τον κορωνοϊό», η «Σε καραντίνα ο ελληνικός Στρατός» αναφέρουν ότι το μόνιμο στγέλεχος του Στρατού είναι 40 ετών έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και τόσο ο ίδιος όσο και οι συνάδελφοι του βρίσκονται σε καραντίνα ενώ η μονάδα που υπηρετεί έχει κλείσει.