Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ...!!! «Έρχονται πρόστιμα για όσους έχουν ανεβάσει παράλογα τις τιμές» λέει ο Γεωργιάδης

Στα αντισηπτικά και τις μάσκες αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων για την τρίτη δέσμ...



Στα αντισηπτικά και τις μάσκες αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων για την τρίτη δέσμη οικονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την εξάπλωση του κορονοϊού.




"Σήμερα δημοσιεύεται η πράξη νομοθετικού περιεχομένου που μας δίνει το νομοθετικό εργαλείο για να πολεμήσουμε όσους προσπαθούν να κερδίσουν από αυτή την κρίση. Ήδη η γενική γραμματεία καταναλωτή, η αστυνομία και η περιφέρεια Αττικής ώστε συνεργεία ελέγχου να βρεθούν στους δρόμους άμεσα. Οι έλεγχοι έχουν ξεκινήσει δειγματοληπτικά από χθες και ενταθούν σήμερα και αύριο και τα πρώτα πρόστιμα θα επιβληθούν την επόμενη εβδομάδα σε όσους έχουν ανεβάσει παράλογα τις τιμές τους εκμεταλλευόμενοι την παρούσα κρίση. Επάρκεια υφίσταται σε αντισηπτικά. Σε έλεγχο που κάναμε χθες όλες οι παραγγελίες που είχαν δοθεί από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ είχαν παραδοθεί κανονικά στην ώρα τους από χθες το πρωί, όμως το απόγευμα είχε παρατηρηθεί έλλειψη, κυρίως προφανώς επειδή δεν έχει τηρηθεί η οδηγία μας για τα τρία τεμάχια ανά πελάτη. Με τη δημοσίευση της ΠΝΠ η οδηγία αυτή γίνεται νόμος του κράτους και θα υπάρξουν σοβαρές ποινές σε όποιον δεν τη τηρεί" είπε ο κ. Γεωργιάδης.

"Όσον αφορά στην αισχροκέρδεια τα πρώτα πρόστιμα θα επιβληθούν σε όλους τους κερδοσκόπους που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτές τις κρίσιμες ώρες όλοι κρινόμαστε. Αν δεν μπορέσουμε να βρούμε λύσεις κάθε άλλο όπλο που έχεΙ η πολιτεία είναι στο τραπέζι και θα εφαρμοστεί" πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης.