Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Ιάπωνες επιμένουν πως δεν υπάρχει ακόμα θέμα αναβολής

Μέχρι αυτήν την ώρα, η ΔΟΕ επιμένει στον αρχικό προγραμματισμό της για έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στις 24 Ιουλίου Π...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙΑΓΩΝΕΣ

Μέχρι αυτήν την ώρα, η ΔΟΕ επιμένει στον αρχικό προγραμματισμό της για έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στις 24 Ιουλίου




Πρόθεση της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020» τη δεδομένη χρονική στιγμή παραμένει η διοργάνωση του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στον πλανήτη εντός των αρχικών ημερομηνιών, παρά την πανδημία του κορωνοϊού που έχει «κλειδώσει» στο σπίτι τους ανθρώπους, έχει κλείσει Ομοσπονδίες και έχει διακόψει τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Απαντώντας στο επίσημο αίτημα της Νορβηγικής Ολυμπιακής Επιτροπής για τη μη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, ο αντιπρόεδρος του «Τόκιο 2020», Τοσιάκι Έντο, άφησε να εννοηθεί πως δεν έχει φτάσει ακόμη η στιγμή της οριστικής απόφασης για αναβολή ή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020.

Με δήλωσή του στην “ Kyodo News”, ο Τοσιάκι Έντο εξήγησε: «Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) είναι αυτή που θα λάβει την τελική απόφαση. Από τη δική μας πλευρά, θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα τις προσπάθειές μας να διοργανώσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Ιούλιο».

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Νορβηγίας ήταν η τελευταία που εξέφρασε επισήμως το αίτημά της για αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά από αυτές της Σλοβενίας και της Κολομβίας.

Μέχρι αυτήν την ώρα, η ΔΟΕ επιμένει στον αρχικό προγραμματισμό της για έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στις 24 Ιουλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ