Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τσιγγάνοι μπούκαραν με όπλο σε σπίτι και έβαλαν φωτιά για τα μάτια... ενός άντρα ΒΙΝΤΕΟ

Φωτιά σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ξανθίππης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Στο ...


Φωτιά σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ξανθίππης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου.

Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα με δεκαπέντε πυροσβέστες και κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε γειτονικά διαμερίσματα. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν έξι άτομα, ανάμεσά τους και έναν ανήλικο. Πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε τουλάχιστον έξι άτομα που αντιμετώπισαν αναπνευστικό πρόβλημα λόγω των καπνών. Μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.






Μία ιστορία ζήλιας πίσω από τον εμπρησμό του σπιτιού

Τη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν ένας τσιγγάνος με τον ανήλικο ανιψιό του. Όπως καταγγέλλει ο ίδιος, τέσσερα άτομα εισέβαλαν με τη βία στο σπίτι και τον απείλησαν με όπλο. Στη συνέχεια προκάλεσαν φωτιά, σπάζοντας ένα μπουκάλι με ούζο. Κατάφερε να σώσει τον ανιψιό του και τον εαυτό του πηδώντας στο μπαλκόνι γειτονικού διαμερίσματος.

Σύμφωνα με τον ίδιο στόχος των τεσσάρων ατόμων ήταν ο αδερφός του. Ο νεαρός τσιγγάνος ισχυρίζεται ότι οι τέσσερις άντρες εκτελούσαν εντολή για εκφοβισμό από την πρώην σύζυγο του αδερφού του, η οποία πλέον διαμένει στην Χαλκηδόνα.

Η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό, ενώ εκφράζονται φόβοι για το ξέσπασμα βεντέτας ανάμεσα στις δύο οικογένειες.