Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΡΚΙΑ... Οι Αμερικάνοι ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ το ενδεχόμενα να βοηθήσουν στρατιωτικά στο Ιντλίμπ...!!!

Η Ουάσιγκτον δεν σκοπεύει να στείλει αμερικανικά στρατεύματα στην Ιντλίμπ, όπως διαβεβαίωσε ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ ...

αμερικανικά στρατεύματα

Η Ουάσιγκτον δεν σκοπεύει να στείλει αμερικανικά στρατεύματα στην Ιντλίμπ, όπως διαβεβαίωσε ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Ο' Μπράιεν.




Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Ο' Μπράιεν, δήλωσε στο Ίδρυμα Heritage την Τετάρτη, ότι οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να στείλουν στρατεύματα για να εκτονώσουν τις εντάσεις στην Ιντλίμπ της Συρίας, παρά τις εκκλήσεις για κάτι τέτοιο.

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην Ιντλίμπ, αλλά δεν πρόκειται να επιστρατεύσουμε την 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία μας ανάμεσα με τις ρωσικές, συριακές, ιρανικές και τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας» ανέφερε ο Ο' Μπράιεν και πρόσθεσε πως: «δεν πρόκειται να "ρίξουμε" αμερικανικά στρατεύματα σε αυτό το σημείο».

Αντ 'αυτού, ο Ο' Μπράιεν υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Τουρκία στο μέτωπο της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, μέσω της παροχής βοήθειας τους πρόσφυγες.

Ακόμη, ο Αμερικανός Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, σημείωσε ότι οι ΗΠΑ θα παραμείνουν στρατιωτικά παρόντες στις ανατολικές και νότιες περιοχές της Συρίας για την υποστήριξη των Κούρδων και του γειτονικού Ισραήλ όπως και Ιορδανίας, ενώ πρόσθεσε πως «αισθανόμαστε ότι κάνουμε πολλά στη Συρία».