Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σφαγή σε τουρκική φάλαγγα στη Συρία: Ειδική μονάδα χωρίς διακριτικά σκότωσε 8 στρατιώτες

' Πριν από λίγες ώρες, έγινε μια πάρα πολύ σοβαρή στρατιωτική επίθεση σε μια φάλαγγα του τουρκικού στρατού στη Συρία, η οποία προ...

'

Πριν από λίγες ώρες, έγινε μια πάρα πολύ σοβαρή στρατιωτική επίθεση σε μια φάλαγγα του τουρκικού στρατού στη Συρία, η οποία προκάλεσε νέο μεγάλο αριθμό θυμάτων στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.




Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, το περιστατικό συνέβη στο Ιντλίμπ και συγκεκριμένα στην περιοχή της εθνικής οδού M4, η οποία ελέγχεται από τους ισλαμιστές μαχητές και τις τουρκικές δυνάμεις.

Αρχικά, υλοποιήθηκαν δύο εκρήξεις από τηλεχειριζόμενες βόμβες, μετά από τις οποίες η τουρκική στρατιωτική συνοδεία υπέστη μια σοβαρή επίθεση από ειδικές ομάδες χωρίς διακριτικά, με αποτέλεσμα τουλάχιστον οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί να τραυματιστούν και πέντε να σκοτωθούν, ενώ ταυτόχρονα είχαμε επίθεση από δύο εννέα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στον αέρα

Σύμφωνα με πηγές στη Συρία, μια μικρή ομάδα των επιτιθέμενων μετέστρεψε το σκηνικό της επίθεσης σε πραγματική σφαγή, με συνεχείς βολές αντιαρματικών και αυτομάτων όπλων.

Η τουρκική πλευρά δεν σχολίασε επισήμως τις απώλειες της, ωστόσο ανεπίσημες πληροφορίες μιλάνε για πέντε νεκρούς Τούρκους στρατιώτες και για πλήρη καταστροφή της φάλαγγας.