Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

5 οι νεκροί στην Κύπρο μας... Μάχη με τον αόρατο εχθρό - Ανησυχία για τα «ορφανά» κρούσματα

sigmalive.com_ Δυο νεκροί προστέθηκαν χθες στη λίστα των νεκρών, αυξάνοντας τον αριθμό στους πέντε θανάτους από τον ιό στην Κύπρο μας....



sigmalive.com_Δυο νεκροί προστέθηκαν χθες στη λίστα των νεκρών, αυξάνοντας τον αριθμό στους πέντε θανάτους από τον ιό στην Κύπρο μας. Μια γυναίκα με υποκείμενα νοσήματα ηλικίας 76 ετών και ένας Ελλαδίτης μόνιμος κάτοικος Κύπρου χωρίς υποκείμενα νοσήματα 47 ετών άφησαν την τελευταία τους πνοή σε ΜΕΘ. Η Κύπρος αριθμεί συνολικά 162 επιβεβαιωμένα κρούσματα.




Την ίδια ώρα, δεκαέξι νέα περιστατικά ανακοινώθηκαν χθες. Πρόκειται για 1 άτομο επέστρεψε από Ευρωπαϊκή χώρα, άρα θεωρείται εισαγόμενη λοίμωξη, 9 άτομα εντοπίστηκαν μέσω ιχνηλάτησης των επαφών ήδη επιβεβαιωμένων περιστατικών, εκ των οποίων το ένα είναι από το cluster της Πάφου, 1 άτομο από τις Βρετανικές Βάσεις, 2 μέλη πληρώματος πλοίων, και 3 άτομα των οποίων το ιστορικό διερευνάται.

Όλη τη διαδρομή από τη πρώτη θερμομέτρηση μέχρι και το εξιτήριο και το πέρας των συμπτωμάτων του κορωνοϊου περιγράφουν συμπολίτες μας στο ΣΙΓΜΑ που έδωσαν τη μάχη με τον ιό και βγήκαν νικητές.

Εξάλλου, τον κατάλογο με τα Ιδιωτικά εργαστήρια τα οποία, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, "μπορούν να διενεργούν την διαγνωστική μεθοδολογία που ανιχνεύει το γενετικό υλικό του ιού (RT-RCR), που αποτελεί την μόνη αποδεκτή και εγκεκριμένη μέθοδο διερεύνησης του COVID-19", ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.