Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... 56 ναυτικά μίλια ΝΑ του Καστελόριζου το Oruc Reis...!!! Κινητικότητα των τουρκικών ΕΔ

Οι Τούρκοι όπως φαίνεται δεν καταλαβαίνουν ούτε από πανδημίες και θέλουν να παίξουν με την ''φωτιά''. Του Ανδρέα Μουντ...


Οι Τούρκοι όπως φαίνεται δεν καταλαβαίνουν ούτε από πανδημίες και θέλουν να παίξουν με την ''φωτιά''.

Του Ανδρέα Μουντζουρούλια

Aυτή την στιγμή παρατηρείται συναγερμός σε δύο ''μέτωπα''.




Πρώτον οι Τούρκοι έστειλαν για άλλη μία φορά κατασκοπευτικό στα σύνορα, όπου εδώ και λίγα λεπτά, πραγματοποιούν αποστολή στον Έβρο με την κωδική ονομασία ''1453''!

Δεύτερον, όπως φαίνεται θα κλιμακώσουν και σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο. Όπως μας ενημερώνει ο έγκυρος Νίκος Τριάντης, το τουρκικό ερευνητικό σκάφος ORUC REIC, βρίσκεται 56 ναυτικά μίλια ΝΑ του Καστελόριζου.

Ταυτόχρονα τουρκικοί λογαριασμοί αναφέρουν, πως τουρκική πλατφόρμα, χωρίς να την ονοματίζουν, συνοδεύεται από πολεμικά σκάφη και UAV στην Α. Μεσόγειο.

Άρα εδώ και λίγες ώρες υπάρχει σε εξέλιξη ένα ύποπτο σχέδιο της Άγκυρας, με τις Ελληνικές ΕΔ να βρίσκονται σε συναγερμό.

Οι εξελίξεις αυτές δικαιώνουν το Πενταπόσταγμα, καθώς μόλις χθες σας αναφέραμε, πως εντός των επόμενων ημερών στην Α.Μεσόγειο αναμένεται τουρκική πρόκληση, μετά και την άφιξη του τρίτου πλωτού γεωτρύπανου, αλλά και την παρουσία τουρκικού στολίσκου στα ανοικτά της Λιβύης.


Υπάρχουν πληροφορίες για "παγίδες" των τουρκικών υποβρυχίων στο Αιγαίο από Βορρά έως το Νότο με σκοπό το μπλοκάρισμα του ελληνικού πολεμικού ναυτικού, δείγμα ότι ο Ερντογάν ετοιμάζει πιθανότατα κάτι σοβαρό στην Α. Μεσόγειο.

Με λίγα λόγια και σύμφωνα με την τουρκική τακτική, η Άγκυρα έχοντας ως κύριο σκοπό την πρόκληση και την εισβολή εκατοντάδων, ίσως και χιλιάδων μεταναστών στον Έβρο, θα επιχειρήσει να αποπροσανατολίσει την ελληνική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, από τον κύριο στόχο της, που είναι μια τεράστια περιοχή από το Καστελόριζο μέχρι νότια της Κρήτης. pentapostagma.gr