Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α. Γκίκας για κορωνοϊό: «Ειμαστε 15 μέρες πίσω από την Ιταλία στην εξέλιξη του φαινομένου»

Άλλος ένας γιατρός που αναφέρεται στα τεστ κορωνοϊού που πρέπει να γίνονται στους πολίτες. Ο Καθηγητής Εσωτερικής Παθολογίας κα...

Αχιλλέας Γκίκας

Άλλος ένας γιατρός που αναφέρεται στα τεστ κορωνοϊού που πρέπει να γίνονται στους πολίτες.




Ο Καθηγητής Εσωτερικής Παθολογίας και Μολυσματικών Ασθενειών του Πανεπιστημίου Κρήτης, Αχιλλέας Γκίκας , μιλώντας στο Ράδιο 98.4 και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, επεσήμανε ότι μέχρι τώρα , σε όλες τις ΜΕΘ και τις πτέρυγες νοσοκομείων σε όλη την Κρήτη που αφορούν τον κορωνοιό , είναι χωρίς ούτε ένα περιστατικό και αυτό είναι θετικό.

Τα επίσημα επιβεβαιαωμένα κρούσματα που έχουν καταγραφεί στο νησί, έχουν ομαλή εξέλιξη στην υγεία τους και αναρρώνου στο σπίτι τους.

Η Ελλάδα είναι 3 εβδομάδες πίσω από την αυξητική καμπύλη της Ιταλίας και η Κρήτη ως φαίνεται άλλες 4 μέρες πιο πίσω, άρα έχουμε περισσότερο χρόνο για να δομήσουμε καλύτερα την κυρίως άμυνα στα νοσοκομεία μας και το δημόσιο σύστημα υγείας.Ο κ. Γκίκας είπε ότι όσο περισσότερα τεστ, τόσο καλύτερα, αλλά από την στιγμή που τα αδιευκρίνιστα κρούσματα ξέφυγαν, είναι προφανές ότι η διασπορά στην κοινότητα υπάρχει, άρα το κρίσιμο είναι να αντέξουν με ομαλή ροή τα νοσοκομεία τα σοβαρά περιστατικά .