Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο κορωνοϊός είναι πιο θανατηφόρος από τη γρίπη»... Δήλωση - βόμβα του επικεφαλής του γερμανικού Ινστιτούτου Robert Koch «ΡΚΙ»

Ο κορωνοϊός είναι πιο θανατηφόρος από τη γρίπη, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, όπως προειδοποιεί από το...

thailand-ekso

Ο κορωνοϊός είναι πιο θανατηφόρος από τη γρίπη, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, όπως προειδοποιεί από το Βερολίνου ο επικεφαλής του γερμανικού Ινστιτούτου Robert Koch (RKI).




«Πόσο υψηλό θα είναι το ποσοστό θνησιμότητας του κορωνοϊού, θα φανεί αφού τελειώσει η επιδημία», πρόσθεσε ο Λόταρ Βίλερ, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Λίγες ώρες ώρες, ο Γερμανός υπουργός Υγείας Γενς Σπαν είχε προειδοποιήσει για τη χώρα του ότι: «Είμαστε στην αρχή μιας επιδημίας».

Για τον διευθυντή του Ινστιτούτου Robert Koch, ο κορωνοϊός έχει μία δυναμική, γεγονός που καθιστά αναγκαία την επαγρύπνηση των κοινού και κυρίως των υγειονομικών αρχών.

Ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι ο ιός εξαπλώνεται γρήγορα. Πρόσθεσε επίσης ότι πορεία της νόσου εξελίσσεται σε σοβαρή στο 15% των κρουσμάτων κι ότι το ποσοστό των ασθενών που πεθαίνει κυμαίνεται από 1 έως 2%.

Σύμφωνα με τον Λόταρ Βίλερ αυτό σημαίνει ότι: «Πρέπει να εξοικονομήσουμε χρόνο. Στόχος είναι να επιβραδυνθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η εξάπλωση του ιού... Η στρατηγική είναι η απομόνωση των ασθενών όπως και η απομόνωση των ύποπτων κρουσμάτων».