Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χωρίς κόσμο η διεξαγωγή του Ίντερ – Λουντογκόρετς για το Europa League

Δεδομένο είναι πως η αναμέτρηση της Πέμπτης (27/02, 22:00) μεταξύ Ίντερ και Λουντογκόρετς, που αποτελεί τον επαναληπτικό αγώνα για τους...

Χωρίς κόσμο η διεξαγωγή του Ίντερ - Λουντογκόρετς για το Europa League

Δεδομένο είναι πως η αναμέτρηση της Πέμπτης (27/02, 22:00) μεταξύ Ίντερ και Λουντογκόρετς, που αποτελεί τον επαναληπτικό αγώνα για τους «32» του Europa League, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών στις εξέδρες του γηπέδου στο Σαν Σίρο, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στα βόρεια της Ιταλίας.




Η γειτονική χώρα μετρά ήδη τέσσερις νεκρούς από τον ιό, ενώ τα κρούσματα είναι πλέον 203, από τα οποία περισσότερα από 180 μόνο στη Λομβαρδία. Ο πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε, επιβεβαίωσε ότι την επόμενη αγωνιστική δεν θα γίνουν αγώνες για τη Serie A, μια απόφαση που αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα σήμερα, ενώ σε καραντίνα έχουν μπει περιοχές όπως η Λομβαρδία, το Πειμόντε, το Βένετο, το Φρίουλι και η Εμίλια-Ρομάνια.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ από την Ιταλία, το να υπάρξει κάποια αναβολή ευρωπαϊκού αγώνα φαντάζει δύσκολο. Αντίθετα, η λύση του να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών κάποιες αναμετρήσεις, όπως το Ίντερ - Λουντογκόρετς, είναι κάτι παραπάνω από εφικτή και πιθανή.

Υπενθυμίζεται ότι, οι Βούλγαροι ενημέρωσαν επίσημα την UEFA το μεσημέρι της Κυριακής (23/02) πως επειδή περιμένουν και 600 οπαδούς να κάνουν το ταξίδι στο Μιλάνο για τον επαναληπτικό των «32», καλό θα ήταν να έχουν γίνει γρήγορα όσα απαιτούνται για να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του ματς.

Για την ιστορία, το πρώτο ματς έληξε με νίκη 0-2 για τους «νερατζούρι».