Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παγκόσμιος ηγέτης και ΣΩΤΗΡΑΣ ο Ερντογάν... Αποκάλυψε το «γιατρικό» για τον κοροναϊό...!!!

Τον δικό του αντίδοτο στον κοροναϊό φαίνεται πως έχει βρει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ερωτώμενος αν ο ίδιος λαμβάνει μέτρα στο πλαίσιο της ...

Ο Ερντογάν αποκάλυψε το «γιατρικό» για τον κοροναϊό

Τον δικό του αντίδοτο στον κοροναϊό φαίνεται πως έχει βρει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ερωτώμενος αν ο ίδιος λαμβάνει μέτρα στο πλαίσιο της έξαρσης του ιού, ο Τούρκος πρόεδρος απάντησε ότι προσπαθεί να ξεκουράζεται επαρκώς, ενώ αποκάλυψε το «μυστικό» του για ευεξία που τον προστατεύει και από τον κοροναϊό, και αυτό δεν είναι άλλο από το πετιμέζι με μούρα.




Σύμφωνα με τον Μανώλη Κωστίδη και τον ΣΚΑΪ, ο Τούρκος πρόεδρος αρχικά αναφέρθηκε στις ενέργειες που γίνονται από την Τουρκία για τον επαναπατρισμό των Τούρκων που βρίσκονται στην Κίνα.

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι κάνει ο ίδιος για την αντιμετώπιση του ιού, ο Ερντογάν αποκάλυψε μια καθημερινή συνήθεια που θεωρεί πως θωρακίζει τον οργανισμό του. Όπως ανέφερε, κάθε πρωί καταναλώνει πετιμέζι από μούρα.

Σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο, μετά τη δήλωση του, το συγκεκριμένο πετιμέζι έχει γίνει ανάρπαστο στη γειτονική χώρα.

Οι νεκροί στην Κίνα έφτασαν τους 490
Νέα αριθμητικά δεδομένα προκύπτουν μέρα με τη μέρα για τον φονικό κοροναϊό, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει σκοτώσει στην Κίνα 490 άτομα, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να έχουν σκαρφαλώσει στις 24.324.