Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μοσχάρι με «διπλό κεφάλι» γεννήθηκε στην Ινδία ΒΙΝΤΕΟ

Ένα δικέφαλο μοσχάρι γεννήθηκε πρόσφατα στην Ινδία, με τον χωρικό να παίρνει το σοκ της ζωής του και να αναγκάζεται να ταΐζει το μοσχαράκι ...


Ένα δικέφαλο μοσχάρι γεννήθηκε πρόσφατα στην Ινδία, με τον χωρικό να παίρνει το σοκ της ζωής του και να αναγκάζεται να ταΐζει το μοσχαράκι με το μπιμπερό, μιας και δεν είναι σε θέση να θηλάσει τη μητέρα του. Συγκεκριμένα, το δικέφαλο μοσχάρι έχει τέσσερα μάτια και δύο στόματα, μα μόνο δύο αυτιά, ενώ δεν μπορεί να θηλάσει τη μητέρα του.




Αξίζει να σημειώσουμε ότι το μικρό ζώο έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην τοπική κοινωνία και δεκάδες άνθρωποι έφτασαν στη φάρμα του ιδιοκτήτη του, προκειμένου να το δουν από κοντά.
Ο Ινδουισμός θεωρεί τις αγελάδες ιερές


Το συγκεκριμένο μοσχάρι πάσχει από μια σπάνια πάθηση που επηρεάζει μία στις 100 χιλ. αγελάδες, που καλείται πολυκεφαλία και συμβαίνει όταν ένα νεαρό έμβρυο δεν διαιρείται σωστά σε δύο μονοζυγωτικά δίδυμα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αγελάδες θεωρούνται ιερά ζώα στην Ινδία για τους Ινδουιστές και προστατεύονται από το νόμο, ενώ τους επιτρέπεται να κινούνται ελεύθερα ακόμη και σε πυκνοκατοικημένες μεγαλουπόλεις, όπως το Νέο Δελχί.