Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πλοίο-φάντασμα που είχε αποπλεύσει από την Ελλάδα, εντοπίστηκε στις ακτές της Ιρλανδίας - Βίντεο

Το φορτηγό-πλοίο «Atla» που είχε αποπλεύσει από την Ελλάδα και τον Σεπτέμβριο του 2018 εγκαταλείφθηκε στα ανοιχτά των Βερμούδων, εντοπίστηκ...


Το φορτηγό-πλοίο «Atla» που είχε αποπλεύσει από την Ελλάδα και τον Σεπτέμβριο του 2018 εγκαταλείφθηκε στα ανοιχτά των Βερμούδων, εντοπίστηκε στην Ιρλανδία.

Η καταιγίδα «Ντένις» πλήττει τη Βόρεια Ευρώπη, έχοντας αφήσει χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά ήταν και ο λόγος που ένα πλοίο-φάντασμα εντοπίστηκε στις ακτές της Ιρλανδίας.




Αναλυτικότερα, το φορτηγό πλοίο «Alta» έπλεε ακυβέρνητο για χιλιάδες χιλιόμετρα από τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν η ακτοφυλακή των ΗΠΑ διέσωσε το πλήρωμά του, το οποίο κατευθυνόταν στην Αϊτή από την Ελλάδα, και ζήτησε βοήθεια περίπου 2.000 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των Βερμούδων.

Το Λιμενικό της Ιρλανδίας ανακοίνωσε στο Twitter πως το πλοίο βρέθηκε άδειο στην περιοχή Κάουντι Κορκ, μετά τη σφοδρή καταιγίδα «Ντένις».​Το δημοτικό συμβούλιο της περιοχής συνέστησε στους κατοίκους να μην πλησιάσουν το πλοίο, καθώς έχει επηρεαστεί από την κακοκαιρία. Μάλιστα, οι μηχανικοί θα εξετάσουν το σκάφος, όταν τους δοθεί η ευκαιρία.