Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μουτζούρης: Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Ήταν ιδιωτική συνομιλία «Κατ' ιδίαν μπορώ να δείξω σε όποιον θέλω ό,τι θέλω»

«Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Σε ιδιωτική συνομιλία να ζητήσω συγγνώμη;», απάντησε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, ό...

Μουτζούρης: Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Ήταν ιδιωτική συνομιλία

«Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Σε ιδιωτική συνομιλία να ζητήσω συγγνώμη;», απάντησε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, όταν ρωτήθηκε για τη χειρονομία του, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, που καταγράφεται σε βίντεο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας.




«Κατ' ιδίαν μπορώ να δείξω σε όποιον θέλω ό,τι θέλω, είναι ιδιωτική συνομιλία» συμπλήρωσε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Θέμα».

Σύμφωνα με τον ίδιο «δεν έδειξε η κυβέρνηση ότι θέλει να σωθεί το νησί όταν κάνει δομές όπου θα εγκλωβιστεί χιλιάδες κόσμου». Όπως είπε ο Κώστας Μουτζούρης η στάση του θα ήταν διαφορετική «αν έβλεπα απεγκλωβισμό μεταναστών ή φύλαξη συνόρων».

Ερωτηθείς αν θα πάει στη σύσκεψη, το απόγευμα, στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Μουτζούρης απάντησε «αν φύγουν τα ΜΑΤ και βεβαιωθώ ότι θα υπάρχει ηρεμία, θα το σκεφτώ αν θα πάω στο Μαξίμου».

«Θέλουμε να μείνουν τα νησιά μας ελληνικά - Δεν κάνουμε επανάσταση κατά της κυβέρνησης»
«Η συνομιλία είναι υπό φόρτιση μεγάλη» είπε ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, μιλώντας νωρίτερα στο Mega. «Καμία επανάσταση κατά του κράτους, κατά της κυβερνήσεως, θέλουμε τα νησιά μας να παραμείνουν ελληνικά» σημείωσε.

«Η μέριμνά μου είναι να αποχωρήσουν ασφαλείς οι δυνάμεις και να μπουν στα πλοία. Χθες τρεις ώρες ήμουν σε ένα στρατόπεδο που είχαν καταφύγει τα ΜΑΤ και προσπαθούσα να διαφυλάξω τη σωματική τους ακεραιότητα. Τρεις ώρες προσπαθούσα για την ασφάλεια των ανδρών των ΜΑΤ» είπε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, ζήτησε να κατέβουν οι τόνοι και «όλα τα θέματα θα λυθούν και λύσεις θα βρεθούν. Αγαπάμε την πατρίδα μας».

Ερωτηθείς για το βίντεο είπε «Δεν μίλαγα με τον Πρωθυπουργό, και εσείς κάποιες στιγμές εξοργίζεστε και μιλάτε με τρόπο που δεν σας αντιπροσωπεύει».

«Δεν μεταφέρω τι μου είπε κατ'ιδίαν ο πρωθυπουργός» συμπλήρωσε.

Όσο για το να θα πάει στη συνάντηση στο Μαξίμου, είπε ότι αν αποχωρήσουν τα ΜΑΤ μέχρι το μεσημέρι θα πάει.