Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο συριακός Στρατός κατέλαβε την πόλη Σαρακίμπ στην Ιντλίμπ: Οι Τούρκοι στέλνουν εσπευσμένα ειδικές δυνάμεις

Ο Στρατός της συριακής κυβέρνησης εισήλθε στην πόλη Σαρακίμπ, στα βορειοδυτικά της Συρίας, αναγκάζοντας τις τρομοκρατικές ομάδες μαχητ...

Ο συριακός Στρατός κατέλαβε την πόλη Σαρακίμπ στην Ιντλίμπ: Οι Τούρκοι στέλνουν εσπευσμένα ειδικές δυνάμεις

Ο Στρατός της συριακής κυβέρνησης εισήλθε στην πόλη Σαρακίμπ, στα βορειοδυτικά της Συρίας, αναγκάζοντας τις τρομοκρατικές ομάδες μαχητές που είχαν εγκατασταθεί εκεί να την εγκαταλείψουν, σύμφωνα με όσα ανέφερε η εφημερίδα al-Watan την Τετάρτη.




Νωρίτερα σήμερα, ο συριακός Στρατός εισήλθε στην πόλη από τα δυτικά, ανατολικά και νότια μετά από βίαιες συγκρούσεις με τρομοκράτες της αλ Νούσρα.

Η Σαρακίμπ βρίσκεται σε ένα στρατηγικό σταυροδρόμι της εθνικής οδού Μ4 που συνδέει τη Λατάκια και το Χαλέπι και της Μ5 που συνδέει τη Λατάκια και τη Δαμασκό.

Ο στρατός επίσης μεταφέρθηκε στο Σαρακίμπ από τα βορειοανατολικά, απελευθερώνοντας τα χωριά νότια από το Χαλέπι από τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους.

Την ίδια ώρα ο τουρκικός Στρατός στέλνει ισχυρές δυνάμεις στα παρατηρητήρια που διατηρεί στη βόρεια Συρία και τουλάχιστον 60 τεθωρακισμένα οχήματα προκειμένου να ανακόψει τις δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης.