Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αστυνομικοί εξαπάτησαν υπαλλήλους νυχτερινού κέντρου στην Κω για να διασκεδάσουν χωρίς να πληρώσουν... Κατηγορούνται για απάτη, παράβαση καθήκοντος και αντιποίηση αρχής

Εξαπάτησαν ιδιοκτήτες μπαρ στην Κω, αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό και στη συνέχεια έφυγαν σαν κύριοι. Πρόκειται για δύο ένστολους π...

Αστυνομικοί εξαπάτησαν υπαλλήλους νυχτερινού κέντρου στην Κω για να διασκεδάσουν χωρίς να πληρώσουν

Εξαπάτησαν ιδιοκτήτες μπαρ στην Κω, αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό και στη συνέχεια έφυγαν σαν κύριοι. Πρόκειται για δύο ένστολους που υπηρετούν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης του νησιού. Τα δύο αυτά άτομα βγήκαν το βράδυ του Σαββάτου για να διασκεδάσουν σε νυχτερινό κέντρο με στριπ σόου, αρνήθηκαν να πληρώσουν ενώ στη συνέχεια προχώρησαν σε σειρά ψευδών αναφορών στο επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. έτσι ώστε να σβήσουν τα ίχνη τους.




Οι δύο άνδρες προέρχονταν από υπηρεσίες της Πελοποννήσου και της Μακεδονίας αντίστοιχα και είχαν μεταβεί το τελευταίο διάστημα στο νησί λόγω του μεταναστευτικού ζητήματος.

Το περιστατικό, όπως επισημαίνουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (16/2).

Οι δύο ένστολοι επισκέφθηκαν μπαρ της περιοχής και σε συνομιλία τους με τον ιδιοκτήτη του είπαν πως ανήκουν στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας. Του ζήτησαν μάλιστα διάφορα έγγραφα του μαγαζιού ώστε να διεξάγουν σχετικό έλεγχο. Στη συνέχεια κάθισαν στο ένα τραπέζι, ήπιαν το ποτό τους και επιζήτησαν τη συντροφιά γυναικών που εργάζονταν στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο. Η συμπεριφορά τους και η άρνησή τους να πληρώσουν τον λογαριασμό ήταν αυτή που προκάλεσε την αντίδραση των υπευθύνων του καταστήματος. Μετά από έναν μικρό διαπληκτισμό οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να καλέσουν το «100».

Οι αστυνομικοί από το τηλεφωνικό- επιχειρησιακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ ζήτησαν να μιλήσουν με τους συναδέλφους τους – επισκέπτες του νυκτερινού κέντρου. Τότε ένας από αυτούς επανέλαβε και στους συναδέλφους του τον ισχυρισμό ότι ανήκει στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Οι αστυνομικοί λίγα λεπτά αργότερα μπήκαν στο όχημά τους και εξαφανίστηκαν. Οι υπάλληλοι όμως του καταστήματος συγκράτησαν τον αριθμό της πινακίδας τους και έτσι η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη τους και τους συνέλαβαν σε ξενοδοχείο του νησιού όπου είχαν καταλύσει.

Οι δύο αστυνομικοί κατηγορούνται για απάτη, παράβαση καθήκοντος και αντιποίηση αρχής, ενώ αρνούνται τμήμα των κατηγοριών που τους προσάπτουν οι αρχές.