Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έπνιξε τα παιδιά του και τους έβαλε αφρό οικοδομής στο στόμα για να εκδικηθεί τη γυναίκα του

Ένας άνδρας κατηγορείται ότι σκότωσε τα παιδιά του με στραγγαλισμό και στη συνέχεια τοποθέτησε αφρό οικοδομής στο στόμα τους προκειμένου να...


Ένας άνδρας κατηγορείται ότι σκότωσε τα παιδιά του με στραγγαλισμό και στη συνέχεια τοποθέτησε αφρό οικοδομής στο στόμα τους προκειμένου να «σιγουρευτεί ότι δεν θα γίνει ανάνηψη», προκειμένου να εκδικηθεί τη γυναίκα του που τον εγκατέλειψε.






Ένας 55χρονος υπεργολάβος από τη Γαλλία, ο Λοράν Φ. φέρεται να σκότωσε τα δύο ανήλικα παιδιά του, τον 5χρονο Λίο και τη 2χρονη Μάγια, «για να πάρει εκδίκηση από τη γυναίκα του που τον εγκατέλειψε».

Η δίκη, διεξάγεται στη Γερμανία, καθώς ο άνδρας είναι κάτοικος Δρέσδης, όπου είχε και οικοδομική εταιρία που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Η γυναίκα του τον είχε αφήσει πριν δύο χρόνια και την περσινή χρονιά είχε συλληφθεί για παράνομο εμπόριο μεθαμφεταμίνης στη χώρα από την Πολωνία.

Σύμφωνα με το δικαστήριο κατηγορούσε τη γυναίκα του για όλα τα προβλήματα που είχε και ήθελε εκδίκηση.

Κατηγορείται ότι σκότωσε τα δύο παιδιά του, τα οποία έμεναν μαζί του και ότι προσπάθησε να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγο του, την 27χρονη Μαριέτα Φ., όταν πήγε να πάρει τα παιδιά από το σπίτι του.

Όμως η τελευταία επέζησε από χτύπημα το οποίο δέχθηκε από βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι, εξαιτίας της παχιάς περούκας που φορούσε.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες συνέχισε τη βίαιη επίθεση του στη γυναίκα και σταμάτησε μόνο όταν παρενέβησαν οι γείτονες, οι οποίοι αργότερα ανακάλυψαν ότι στο στόμα των παιδιών είχε τοποθετήσει αφρό.

Όπως ανέφερε ο εισαγγελέας Τιλ φον Μπόρις ο άντρας «έδρασε με κίνητρο την εκδίκηση επειδή η γυναίκα του τον χώρισε και τραυμάτισε την αυτοεκτίμηση του».

Ακόμα υποστήριξε ότι, «το κατηγορητήριο αναφέρει ότι στις 9 Μαΐου του 2019, ο υπεργολάβος στραγγάλισε τα δύο παιδιά του τη Μάγια, 2 ετών και τον Λέο, 5 ετών, στο διαμέρισμα του μέχρι να χάσουν τις αισθήσεις τους.

Και με σκοπό να βεβαιωθεί ότι κανείς δεν θα μπορεί να τους κάνει ανάνηψη, τοποθέτησε στα στόματα τους αφρό οικοδομής ταχείας δράσεως, προκειμένου να να κλείσουν εντελώς οι αναπνευστικές οδοί».

Επιπλέον όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, αποφάσισε να τοποθετήσει να σώματα των παιδιών στα κρεβάτια τους για να φαίνεται ότι κοιμούνται και περίμενε την πρώην γυναίκα του να εμφανιστεί.

Η δίκη συνεχίζεται.