Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΠΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ Κορονοϊού και στο «Αττικόν»... Διπλό καμπανάκι μετά το «Σωτηρία»!

Διπλό “καμπανάκι” στην χώρα μας, την ώρα που ο κορονοϊός επεκτείνεται συνεχώς στην Ευρώπη. Ναυτικός ο ένας, με ασθενοφόρο μεταφέρεται ...

Covid-19 κορονοϊός

Διπλό “καμπανάκι” στην χώρα μας, την ώρα που ο κορονοϊός επεκτείνεται συνεχώς στην Ευρώπη. Ναυτικός ο ένας, με ασθενοφόρο μεταφέρεται στο νοσοκομείο από τον Πειραιά ο δεύτερος. Όλο το σχέδιο της κυβέρνησης για… παν ενδεχόμενο.




Κορονοϊός στην γειτονική Ιταλία, με επτά νεκρούς και εκατοντάδες κρούσματα ήδη, αλλά πλέον κρούσματα και σε Αυστρία, Κροατία, Ελβετία.

Ο Covid-19 επεκτείνεται στην Ευρώπη και στην χώρα μας υπάρχει νέος συναγερμός, για δύο ύποπτα κρούσματα.

Ο κορονοϊός και τα δύο νέα κρούσματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν άνδρα που μεταφέρεται αυτή τη στιγμή με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από σπίτι στον Πειραιά στο νοσοκομείο αναφοράς “Αττικόν”.

Η δεύτερη περίπτωση, αφορά σε έναν ακόμα άνδρα, ναυτικό, ο οποίος που νοσηλεύεται σε απομόνωση το έτερο νοσοκομείο αναφοράς “Σωτηρία”.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 25χρονο Ουκρανό, ο οποίος έφτασε τα ξημερώματα της Τρίτης, 25.02.2020, στην χώρα μας με πλοίο.

Ο άνδρας ένιωσε αδιαθεσία, ενώ κατά πάσα πιθανότητα είχε περάσει από την Ιταλία. Από τον άνδρα ελήφθη δείγμα, το οποίο και θα εξεταστεί…