Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ στο τηλέφωνο Ερνογάν και Πούτιν! ... Επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους σ’ όλες τις προηγούμενες συμφωνίες για τη Συρία...!!!

Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε, όπως και αναμενόταν, η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογά...


Το απόγευμα της Παρασκευής έγινε, όπως και αναμενόταν, η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για την κατάσταση στο Ιντλίμπ.




Τηλεφωνική επικοινωνία για την κατάσταση στο Ιντλίμπ της Συρίας είχαν το απόγευμα της Παρασκευής οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Τουρκίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της τουρκικής προεδρίας, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για τις εξελίξεις στη συριακή επαρχία, με τον πρόεδρο Ερντογάν να διαμηνύει ότι η εφαρμογή της συμφωνίας του Σότσι αποτελεί κλειδί για τη διευθέτηση της κρίσης.

Ερντογάν: Θα παραμείνουμε στο Ιντλίμπ, όσο η Συρία συνεχίζει την «επίθεση βίας»

Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος υπογράμμισε την ανάγκη εγκράτειας του συριακού κυβερνητικού στρατού στο Ιντλίμπ, με στόχο την αποτροπή μιας νέας ανθρωπιστικής κρίσης στην περιοχή.

Οι δύο ηγέτες επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους σ’ όλες τις προηγούμενες συμφωνίες για τη Συρία, κατέληξε η τουρκική ανακοίνωση.