Tελευταια Νεα

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 24, 2020

ΣΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ...!!! Παντρεύτηκε τον αδερφός της η Μουσουλμάνα μέλος του Αμερικανικού Κογκρέσου...;;;


Το ερώτημα εάν το μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου Ilhan Omar (ναι, η ίδια Ilhan Omar, η οποία συνεχώς κατηγορεί τον Πρόεδρο Trump ότι παραβιάζει τον νόμο) παντρεύτηκε τον αδελφό του για να σκεπάσει τους μεταναστευτικούς νόμους φαίνεται να έχει τελικά μια απάντηση: ναι.
Στην πραγματικότητα, η Ομάρ φέρεται να είπε σες φίλους «πριν από χρόνια» ότι ο άντρας που έγινε ο δεύτερος σύζυγός της ήταν, στην πραγματικότητα, ο αδελφός της, σύμφωνα με την Daily Mail. Ένας από αυτούς τους φίλους έχει έρθει τώρα για να αποκαλύψει πώς η Omar και ο Ahmed Elmi "σκανδάλισαν την σομαλική κοινότητα στη Μινεάπολη."

Αυτός ο φίλος της Ομάρ, ονόματι Abdihakim Osman, ισχυρίστηκε ότι η Ομάρ δήλωσε ότι ήθελε να πάρει τα χαρτιά του αδελφού της ώστε να μπορεί εκείνος να παραμείνει στις Η.Π.Α. Ενώ ταυτόχρονα ήταν παντρεμένη με τον πρώτο σύζυγό της Ahmed Hirsi.

"Κανένας δεν ήξερε ότι υπήρξε γάμος μέχρι να εμφανιστούν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τα πιστοποιητικά γάμου χρόνια αργότερα", δήλωσε ο Osman στην Daily Mail.

Η Omar παντρεύτηκε για πρώτη φορά με τον Hirsi το 2002 σε μια ιδιωτική τελετή που δεν είχε εγγραφεί στο κράτος. Είχαν δύο παιδιά. Στα τέλη της δεκαετίας του 2000, όμως, ο Elmi άρχισε να εμφανίζεται στη Μινεάπολη.

Ο Οσμάν δήλωσε: "Οι άνθρωποι άρχισαν να παρατηρούν ότι η Ιλχάν και ο Χίρσι ήταν συχνά με ένα πολύ θηλυπρεπή νεαρό άντρα".

Συνέχισε: "Ήταν πολύ θηλυκός στον τρόπο που ντυνόταν - θα φορούσε κραγιόν και ροζ ρούχα και πολύ, πολύ σύντομα σορτς το καλοκαίρι." Οι άνθρωποι άρχισαν να ψιθυρίζουν γι 'αυτόν. Ο Χίρσι και η Ιλχάν και οι δύο μου είπαν ότι ήταν ο αδελφός της Ιλχάν και ζούσε στο Λονδίνο, αλλά έμπλεξε με ό, τι θεωρούνταν κακές επιρροές που στην οικογένεια δεν άρεσαν, και τον έστειλαν στη Μινεάπολη ως «rehab»”.

Ο Osman είπε επίσης: "Όταν οι Hirsi και Ilhan παντρεύτηκαν, πολλοί άνθρωποι προσκλήθηκαν, ήταν ένας μεγάλος ισλαμικός γάμος που ενώνει δύο μεγάλες οικογένειες στην κοινότητα της Minneapolis, θα έλεγα ότι υπήρχαν 100-150 άνθρωποι εκεί. Ο Elmi, πουθενά, κανείς δεν τον γνώριζε ακόμα. "

Ο Elmi και η Omar παντρεύτηκαν στις 12 Φεβρουαρίου 2009 σε γραφείο του Hennepin County στο Eden Prairie της Μινεσότα. Η Omar ισχυρίζεται ότι χώρισε με τον Hirsi το 2008, αλλά επειδή ο γάμος ήταν "κάτω από το τραπέζι", έτσι ήταν και ο υποτιθέμενος διαχωρισμός. Ο Osman ισχυρίζεται ότι ενώ η Omar και ο Elmi μετακόμισαν στο Fargo μετά το γάμο τους, η Omar και ο Hirsi ήταν ακόμα μαζί ως σύζυγοι.
Η Osman συνέχισε: "Είπε ότι έπρεπε να πάρει χαρτιά για να πάει στο σχολείο ο αδελφός της. Όλοι πιστεύαμε ότι έλαβε χαρτιά από κοινού για να μπορέσει να παραμείνει σε αυτή τη χώρα και αφού είχε τα χαρτιά που μπορούσαν να κάνουν για σπουδαστικά δάνεια. Και οι δύο μετακόμισαν στη Βόρεια Ντακότα για να πάει στο σχολείο, αλλά ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Χίρσι. Σύμφωνα με τον Σομαλικό νόμο ο μόνος γάμος που είχε σημασία ήταν αυτός στο τζαμί ".

Η γραφειοκρατία στη Σομαλία κατέστησε δύσκολη την επιβεβαίωση της σχέσης ως προς το αν οι Elmi και Omar σχετίζονται πραγματικά.

Η Omar και ο Elmi χώρισαν το 2017 πριν η Omar ξαναγυρίσει στον Hirsi, και κάνει τρίτο παιδί μαζί του.

Ο εκπρόσωπος της Ομάρ αρνήθηκε να σχολιάσει την Daily Mail. Αντ 'αυτού, είπε: «Το μέλος του Κογκρέσου επικεντρώνεται στο έργο που οι εκλογείς της την έστειλαν στην Ουάσιγκτον για να ολοκληρώσει».

Το FBI διερευνούσε και αυτό το γάμο και είχε συναντηθεί με μια πηγή στη Μινεάπολη, η οποία παρέδωσε μια σειρά από έγγραφα σχετικά με το γάμο. Η ποινή για την απάτη του γάμου είναι μέχρι πέντε χρόνια φυλάκισης και πρόστιμο έως και 250.000 δολάρια.

« Προηγουμενη
Επομενη »