Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ήχησαν οι σειρήνες στη Δαμασκό - Νέα επίθεση με πυραύλους από το Ισραήλ

Το σύστημα άμυνας της συριακής πρωτεύουσας αναχαίτισε τους πυραύλους - Για «εκρήξεις σε πολλά σημεία» κάνουν λόγο αναφορές των κατοίκων της...


Το σύστημα άμυνας της συριακής πρωτεύουσας αναχαίτισε τους πυραύλους - Για «εκρήξεις σε πολλά σημεία» κάνουν λόγο αναφορές των κατοίκων της Δαμασκού - «Στόχος θέσεις του ιρανικού στρατού», μετέδωσαν τα τοπικά Μέσα
Νέα επίθεση με πυραύλους από δυνάμεις του Ισραήλ δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης η πρωτεύουσα της Συρίας, Δαμασκός και τα περίχωρά της.




Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η κρατική τηλεόραση στη Συρία και αραβικά Μέσα, το Τελ Αβίβ εξαπέλυσε επίθεση με πυραύλους σε στόχους κοντά και μέσα στην πόλη, με το σύστημα άμυνας της συριακής πρωτεύουσας να αναχαιτίζει τους περισσότερους εξ αυτών.

Σύμφωνα με κατοίκους της Δαμασκού, σε πολλά σημεία ακούστηκαν ισχυρές εκρήξεις, ενώ εικάζεται πως στόχος των Ισραηλινών ήταν σημεία και εγκαταστάσεις που υποτίθεται ότι στεγάζονται δυνάμεις του Ιράν, με την έγκριση της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Το δίκτυο Αλ Αραμπίγια μετέδωσε ότι την επίθεση πραγματοποίησαν ισραηλινά F-16, τα οποία απογειώθηκαν από βάσεις στα Golan Heights.