Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγρια δολοφονία αλλοδαπού στο Λασίθι - Τον σκότωσαν με σφυρί

Δίπλα στο άψυχο σώμα στην παραλία Αλμυρού βρέθηκαν ένα σακβουαγιάζ και ένα σφυρί με ίχνη αίματος Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 8.30...


Δίπλα στο άψυχο σώμα στην παραλία Αλμυρού βρέθηκαν ένα σακβουαγιάζ και ένα σφυρί με ίχνη αίματος
Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 8.30΄το πρωί στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο, από έναν αλλοδαπό που έκανε βόλτα και ανακάλυψε μέσα στις καλαμιές το πτώμα ενός άγνωστου άνδρα με εμφανή τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.




Ο αλλοδαπός ενημέρωσε μέσω του αριθμού άμεσης ανάγκης 112 τις αρχές και αμέσως έφτασαν στην περιοχή αστυνομικοί της Ασφάλειας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο αγνώστων στοιχείων νεαρός φέρεται να είχε δολοφονηθεί λίγες ώρες πριν, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Δίπλα στο άψυχο σώμα του βρέθηκαν ένα σακβουαγιάζ και ένα σφυρί με ίχνη αίματος, που φέρεται να ήταν το όπλο του εγκλήματος.

Ο νεκρός δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή άλλο έγγραφο που να αποδεικνύει ποιος ήταν, ωστόσο πιθανολογείται ότι πρόκειται για Πακιστανό. Η περιοχή έχει αποκλειστεί και ερευνάται από τους αστυνομικούς για τυχόν ίχνη που θα οδηγήσουν στον δολοφόνο, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής που θα εξετάσει την σορό του θύματος.