Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δικηγόρος οικογένειας πεντάχρονης: Ήταν υγιέστατη, ο θάνατος επήλθε από ενδεχόμενη παράλειψη ή αμέλεια

Σε ενδεχόμενο λάθος, παράλειψη ή αμέλεια αποδίδει το θάνατο της πεντάχρονης Κατερίνας, ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Δημοσθένης Γούλας, συ...


Σε ενδεχόμενο λάθος, παράλειψη ή αμέλεια αποδίδει το θάνατο της πεντάχρονης Κατερίνας, ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Δημοσθένης Γούλας, συμπληρώνοντας με νόημα πως «ήταν ένα υγιέστατο παιδί».







«Δεδομένο είναι ότι ο θάνατος της πεντάχρονης επήλθε γιατί κάτι συνετέλεσε. Κάποια παράλειψη, κάποια αμέλεια, κάποια έλλειψη οφειλομένης ενέργειας. Αυτό όμως είναι στο πλαίσιο της διερεύνησης και νομίζω ότι στο τέλος θα αναδειχθεί» εξήγησε ο κ. Γούλας μιλώντας στον alpha.

Ο Λαρισαίος δικηγόρος πρόσθεσε πως «οι γονείς βρίσκονται σε πεδίο θλίψης για το συνταρακτικό συμβάν που τους συνέβη», ενώ για την προσφυγή τους στη δικαιοσύνη είπε πως «δεν κινούνται από λόγους εκδικήσεως, δεν κινούνται από λόγους ανταποδώσεως, κινούνται όμως από λόγους απονομής της δικαιοσύνης και σε αυτό θα αγωνιστούν μέχρι τέλους».

Εξελίξεις στην υπόθεση που έχει βυθίσει στο πένθος τη Λάρισα και συγκλονίσει το πανελλήνιο, αναμένονται στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε και αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις που θα προσδιορίσουν σε μεγάλο βαθμό τα αίτια θανάτου της πεντάχρονης Κατερίνας. Υπενθυμίζεται πως τα πρώτα συμπεράσματα από την ιατροδικαστική εξέταση “έδειξαν” ως πιθανή αιτία θανάτου δυσλειτουργία στο συκώτι.






newsroom onlarissa.gr