Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο Κώστας είναι μαχητής, θα κερδίσει κι αυτή τη μάχη» - Δύσκολη αλλά σταθερή η κατάσταση του Βουτσά

Βέβαιη πως ο Κώστας Βουτσάς θα κερδίσει τη δύσκολη μάχη που δίνει στην Εντατική του νοσοκομείου Αττικόν εμφανίστηκε η σύζυγός του, Αλίκη Κα...


Βέβαιη πως ο Κώστας Βουτσάς θα κερδίσει τη δύσκολη μάχη που δίνει στην Εντατική του νοσοκομείου Αττικόν εμφανίστηκε η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού.

Ο Κώστας Βουτσάς δίνει μάχη για τη ζωή του από το περασμένο Σάββατο, όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο Αττικόν με λοίμωξη του αναπνευστικού.




«Ο Κώστας είναι μαχητής και θα κερδίσει κι αυτή τη δύσκολη μάχη», είπε η σύζυγος που μεγάλου ηθοποιού μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (10.02.2020) στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΙ. Όπως είπε, η κατάστασή του είναι σταθερή, ο Κώστας Βουτσάς παραμένει στην Εντατική.

«Δεν θα αλλάξει αυτό από τη μια στιγμή στην άλλη» τόνισε η Αλίκη Κατσαβού. Δεν έκρυψε όμως την αισιοδοξία της ότι ο Κώστας Βουτσάς θα κερδίσει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του. «Ο Κώστας είναι μαχητής και θα κερδίσει κι αυτή τη δύσκολη μάχη», είπε.

Σάντα Βουτσά: Η αγάπη του για τη ζωή θα τον βοηθήσει
Η κόρη του σπουδαίου ηθοποιού από το γάμο του με την Έρικα Μπρόγερ, η Σάντρα Βουτσά, μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της.

Η κατάστασή του είναι δύσκολη αλλά σταθερή. Και το τελευταίο, για την ηλικία του, είναι πολύ ευχάριστο, όπως τόνισε η Σάντρα Βουτσά.

Η απόφαση για τη διασωλήνωσή του δεν ήταν αποτέλεσμα μιας ακραίας κατάστασης, αλλά μια κίνηση από πλευράς των γιατρών για να γίνει πιο γρήγορα καλά. «Ήταν μια απόφαση των γιατρών για να ξεκουραστεί και να γίνει γρήγορα καλά» σημείωσε η Σάντρα Βουτσά και πρόσθεσε ότι το δύσκολο κομμάτι είναι η ηλικία.

Τόνισε πάντως ότι ανταποκρίνεται σε όλες τις θεραπείες, στις οποίες υποβάλλεται, ενώ η αισιοδοξία του και η αγάπη που έχει για τη ζωή, θα τον βοηθήσουν να τα καταφέρει.