Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανοιξιάτικος ο καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια

Αίθριος ο καιρός, Τετάρτη (12.02.2020) σχεδόν σε όλη τη χώρα με τη θερμοκρασία να φτάνει σε υψηλά επίπεδα για την εποχή. Σύμφωνα με τη...


Αίθριος ο καιρός, Τετάρτη (12.02.2020) σχεδόν σε όλη τη χώρα με τη θερμοκρασία να φτάνει σε υψηλά επίπεδα για την εποχή.




Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ):

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 μποφόρ που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΑΤΤΙΚΗ Καιρός: Γενικά αίθριος. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και τα ανατολικά. Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Καιρός: Γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου.