Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ... ΚΟΣΜΟΣ Ασθενής με κοροναϊό βγαίνει από νοσοκομείο και κάνει δηλώσεις – Οι γιατροί τρέχουν να τον μαζέψουν...!!!

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα σκαλοπάτια νοσοκομείου στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Όπως είναι φυσικό και στη χώρα αυτή πρώτο θέμα ...

Ασθενής με κοροναϊό βγαίνει από νοσοκομείο και κάνει δηλώσεις – Οι γιατροί τρέχουν να τον μαζέψουν

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στα σκαλοπάτια νοσοκομείου στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Όπως είναι φυσικό και στη χώρα αυτή πρώτο θέμα είναι ο κορoναϊός και τα κρούσματα του.

Δημοσιογράφοι και κάμερες ξεροστάλιαζαν έξω από ένα νοσοκομείο με περιστατικά ασθενών με κορωνοϊό και περίμεναν από τους γιατρούς να κάνουν δηλώσεις.




Ξαφνικά από την κεντρική είσοδο βγαίνει ένας άνδρας ο οποίος λέει στους δημοσιογράφους ότι ήταν θύμα του κορωνοϊού, θεραπεύτηκε και πήρε εξιτήριο.

Αμέσως κάμερες και μικρόφωνα έπεσαν επάνω του και ο άνδρας άρχισε να κάνει δηλώσεις.

«Είμαι τόσο χαρούμενος. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Γεωργίας. Σας ευχαριστώ πολύ, σας ευχαριστώ πολύ. Αυτό το νοσοκομείο είναι τέλειο και επαγγελματικό. Θεραπεύτηκα»

Εκείνη τη στιγμή βγαίνουν έντρομοι νοσοκόμοι από μέσα και τον πιάνουν από τα χέρια και τον σέρνουν πάλι στο εσωτερικό του νοσοκομείου.

Μια νοσηλεύτρια ντυμένη από την κορφή μέχρι τα νύχια με ρόμπα και καπελάκι γυρνάει στις κάμερες και λέει: «Μην τον ακούτε. Δεν είναι καλά, δεν είναι καλά».

Κανείς δεν μπορεί να δώσει κάποια εξήγηση μέχρι στιγμής για το εάν ο άνδρας πραγματικά θεραπεύτηκε. Ο ίδιος μάλιστα μεταφέρθηκε την επόμενη μέρα στην πόλη Abastumani όπου έχουν μεταφερθεί σε καραντίνα όσοι νοσούν από κορωνοϊό.