Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τ Ω Ρ Α! Καταδρομική επίθεση αναρχικών σε καταστήματα στην Πατησίων – Κλειστά και τα δύο ρεύματα

Ένταση επικρατεί εδώ και λίγα λεπτά στο κέντρο της Αθήνας καθώς ομάδα αγνώστων προκάλεσε φθορές σε καταστήματα επί της οδού Πατησίων. ...


Ένταση επικρατεί εδώ και λίγα λεπτά στο κέντρο της Αθήνας καθώς ομάδα αγνώστων προκάλεσε φθορές σε καταστήματα επί της οδού Πατησίων.




Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία ομάδα νεαρών που ήταν μέσα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο βγήκε ξαφνικά και προξένησε φθορές με πέτρες και άλλα αντικείμενα σε αρκετά καταστήματα στην οδό Πατησίων.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας «Δράση» οι οποίοι πέταξαν εναντίον των νεαρών χειροβομβίδες κρότου λάμψης.


Λίγα λεπτά αργότερα μετέβησαν στο σημείο και δυνάμεις των ΜΑΤ οι οποίες βρίσκονται έξω από το ίδρυμα ενώ σύμφωνα με την αστυνομία μέσα υπάρχουν άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα επεισόδια έχουν κλείσει και τα δύο ρεύματα της Πατησίων. Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε το ΑΠΕ Κλειστή είναι η οδός Πατησίων από την λεωφόρο Αλεξάνδρας μέχρι την οδό Κοδριγκτώνος.

Να σημειώσουμε ότι το Οικονομικό Πανεπιστήμιο τελεί υπό κατάληψη από την χθες Πέμπτη μετά τα τελευταία περιστατικά με τον ειδικό φρουρό που έβγαλε όπλο στο προαύλιο της σχολής και την καταστολή που δέχθηκε η χθεσινή φοιτητική πορεία στην Αλεξάνδρας. Στο χώρο της Σχολής πραγματοποιείται εκδήλωση με πλήθος κόσμου.