Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ...!! Βγήκαν στον δρόμο οι Έλληνες της περιοχής μετά την εισβολή Αφγανών μέσα στο χωριό...!!! Ζωντανή Εικόνα...

Ένταση στο χωριό της Μόριας κατά την επιστροφή ομάδας διαδηλωτών στον καταυλισμό. Περίπου 300 Αφγανοί στην πλειοψηφία τους αιτούντες άσ...

Ένταση στο χωριό Μόρια

Ένταση στο χωριό της Μόριας κατά την επιστροφή ομάδας διαδηλωτών στον καταυλισμό. Περίπου 300 Αφγανοί στην πλειοψηφία τους αιτούντες άσυλο για λόγους που δεν είναι κατανοητοί, οδηγήθηκαν από την Αστυνομία μέσα στο χωριό!






Κι αυτό αν και θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στον παράλληλο με τον κεντρικό δρόμο και να μην περάσουν μέσα από τη λεγόμενη «αγορά» του χωριού.

Στο γεγονός αντέδρασε ομάδα κατοίκων, χτύπησαν την καμπάνα του χωριού και σύντομα μεγάλη μερίδα κατοίκων βγήκαν στους δρόμους.

Κι ενώ oι αιτούντες άσυλο οδηγήθηκαν στον καταυλισμό, οι κάτοικοι της Μόριας παραμένουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Αυτή τη στιγμή στο χωριό Μόρια βρίσκονται και αυτοδιοικητικοί με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη και το Δήμαρχο Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη.
stonisi.gr