Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορωνοϊός: Πρακτορείο ειδήσεων του Ιράν κάνει λόγο για 50 νεκρούς από τον ιό

Οι θάνατοι στο Ιράν λόγω του κορωνοϊού αυξάνονται σημαντικό, με 50 να είναι τα θύματα του ιού μόνο στην Ιρανική πόλη Κομ, σύμφωνα με το ημι...

068_AA_21022020_25458

Οι θάνατοι στο Ιράν λόγω του κορωνοϊού αυξάνονται σημαντικό, με 50 να είναι τα θύματα του ιού μόνο στην Ιρανική πόλη Κομ, σύμφωνα με το ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας, ILNA.




Ο αριθμός αυτός ξεπερνά κατά πολύ τον τελευταίο αριθμό νεκρών που έδωσαν οι Αρχές λίγες ώρες πριν, όταν έκαναν λόγο για 12 νεκρούς από τα 47 κρούσματα.

Νομοθέτης από την Κομ μίλησε στο ILNA, αναφέροντας ότι περισσότεροι από 250 ανθρώπους είναι σε καραντίνα στην εν ελόγω πόλη, η οποία αποτελεί δημοφιλή προορισμό για θρησκευτικές σπουδές για τους Σιίτες.

Ανέφερε, μάλιστα, ότι οι 50 θάνατοι έχουν σημειωθεί από τις 13 Φεβρουαρίου, ωστόσο επισήμως το Ιράν πρωτοανέφερε κρούσματα του ιού και τους πρώτους θανάτους από αυτόν στις 19 Φεβρουαρίου.

Περιγράφοντας την κατάσταση στην Κομ, τόνισε ότι «τα πράγματα δεν είναι καλα. Νομίζω πως δεν έχουν διαχειριστεί επιτυχώς την κατάσταση. Οι νοσοκόμες δεν έχουν πρόσβαση στον κατάλληλο εξοπλισμό».