Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επέστρεφε σπίτι και είδε να κάθονται στο μπαλκόνι του 3 άγνωστες γυναίκες! Τι είχε συμβεί…

Παραβίασε πόρτα διαμερίσματος στον Βόλο και άρπαξε από το εσωτερικό χρυσές λίρες και δύο βέρες αξίας 3.000 ευρώ. Ποινή φυλάκισης 35 μηνών, ...


Παραβίασε πόρτα διαμερίσματος στον Βόλο και άρπαξε από το εσωτερικό χρυσές λίρες και δύο βέρες αξίας 3.000 ευρώ. Ποινή φυλάκισης 35 μηνών, μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως, επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 28χρονη Ρομά, κατηγορούμενη για υπόθεση κλοπής κατά συναυτουργία, η οποία σημειώθηκε τον Ιούνιο 2013.






Μάρτυρας αστυνομικός, που εξετάστηκε στο δικαστήριο, επισήμανε ότι η κατηγορούμενη αναγνωρίστηκε από τον παθόντα, Βολιώτη, ηλικίας 55 ετών. Την ώρα της κλοπής ο παθών έτυχε να επιστρέφει στο σπίτι του, διέκρινε από το μπαλκόνι τρεις άγνωστες γυναίκες και έτρεξε να τις πιάσει, όμως εκείνες κατάφεραν και απομακρύνθηκαν γρήγορα.

Η δράστιδα συνελήφθη λίγο αργότερα από την Αστυνομία και ο παθών την αναγνώρισε. Εξάλλου στη δίκη ο πληρεξούσιος δικηγόρος που την εκπροσωπούσε παραδέχτηκε την πράξη που της καταλογίστηκε. Το δικαστήριο έλαβε απόφαση καταδίκης μειώνοντας την ποινή, καθώς πρωτόδικα η 28χρονη είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 40 μηνών μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr