Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Τέλεση επιμνημόσυνης δέησης υπέρ των πεσόντων Ειδικών Φρουρών Γ.Σκυλογιάννη και Ι.Ευαγγελινέλη

Την Πέμπτη 27/02/2020 συμπληρώνονται εννέα χρόνια από την ημέρα της ηρωικής θυσίας των συναδέλφων μας, Γεώργιου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγ...


Την Πέμπτη 27/02/2020 συμπληρώνονται εννέα χρόνια από την ημέρα της ηρωικής θυσίας των συναδέλφων μας, Γεώργιου Σκυλογιάννη και Ιωάννη Ευαγγελινέλη, οι οποίοι υπηρετούντες ως Ειδικοί Φρουροί στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ, έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, θυσιάζοντας την ζωή τους ως ύστατη προσφορά στην κοινωνία και την Πατρίδα μας.




Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής, σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής αποφάσισε, όπως κάθε χρόνο, να διοργανώσει επιμνημόσυνη δέηση η οποία θα τελεστεί στο Ρέντη, έμπροσθεν του μνημείου των πεσόντων, την Πέμπτη 27/02/2020 και ώρα 18:00, την ιδία ώρα που εννέα χρόνια πριν, εκεί, άφησαν την τελευταία πνοή τους οι δυο Ήρωες συνάδελφοι μας .

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α καλεί άπαντες τους συναδέλφους να παραστούν στον ιερό βωμό της θυσίας των συναδέλφων, εκδηλώνοντας ύστατο φόρο τιμής και ευγνωμοσύνης, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι η μνήμη παραμένει άσβεστη και αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

Στο μνημόσυνο εκτός των άλλων, προσκαλείται και θεωρούμε απαραίτητη την παρουσία του, ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη κύριος Ι. Ραγκούσης ώστε τα βλέμματα των παρόντων Ειδικών Φρουρών αλλά και των συγγενών των θυμάτων τους να αποτελέσουν "μάθημα" σεβασμού και εκτίμησης των παρόντων και κεκοιμημένων Αστυνομικών στο σύνολο τους .

Στην τελετή έχει προσκληθεί η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.