Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγικό τέλος για 19χρονη Γαλλίδα στρατιωτικό στην Κύπρο: Τη βρήκε φίλη της να κρέμεται στον 5ο όροφο... Ήταν μέλος της γαλλικής ναυτικής δύναμης

Τραγικό τέλος βρήκε 19χρονη Γαλλίδα στρατιωτικός, μέλος της ναυτικής δύναμης Task Force 473 και συνοδευτικού πλοίου του αεροπλανοφόρου...

Τραγικό τέλος για 19χρονη Γαλλίδα στρατιωτικό στην Κύπρο: Τη βρήκε φίλη της να κρέμεται στον 5ο όροφο

Τραγικό τέλος βρήκε 19χρονη Γαλλίδα στρατιωτικός, μέλος της ναυτικής δύναμης Task Force 473 και συνοδευτικού πλοίου του αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle, το οποίο έχει αγκυροβολήσει στο λιμάνι της Λεμεσού.





Η 19χρονη έχασε την ζωή της όταν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα έπεσε από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου όπου διέμενε στην τουριστική Γερμασόγειας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όπως αναφέρει το sigmalive.com.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα συνάδελφος της 19χρονης την εντόπισε να κρέμεται στο κενό κρατώντας το γυάλινο προστατευτικό πλαίσιο του μπαλκονιού. Αμέσως κάλεσε σε βοήθεια, ωστόσο η άτυχη 19χρονη δεν μπόρεσε να κρατηθεί μέχρι την άφιξη φρουρού ασφαλείας και έπεσε από τον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.

Στο σημείο κλήθηκε η πρόξενος της Γαλλίας στη Λεμεσό και ο διοικητής της άτυχης 19χρονης, καθώς και αστυνομικοί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 19χρονη είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, και ενώ επέστρεψε από έξοδο, βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε την ισορροπία της και έπεσε στον 1ο όροφο του ξενοδοχείου.

Να σημειωθεί ότι τα ακριβή αίτια θανάτου θα καταδείξει η νεκροτομή επί της σορού της.