Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νεκρός 11χρονος στον Βόλο μετά από υψηλό πυρετό: Όσα προηγήθηκαν του αιφνίδιου θανάτου του παιδιού

Ο θάνατος του 11χρονου αγοριού στον Βόλο συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, με το παιδί να έχει υψηλό πυρετό και πόνους στο κεφάλι από το...

Νεκρός 11χρονος στον Βόλο μετά από υψηλό πυρετό: Όσα προηγήθηκαν του αιφνίδιου θανάτου του παιδιού

Ο θάνατος του 11χρονου αγοριού στον Βόλο συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, με το παιδί να έχει υψηλό πυρετό και πόνους στο κεφάλι από το περασμένο Σάββατο.




Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, οι γονείς του παιδιού κάλεσαν τον παιδίατρο το Σάββατο, καθώς ο 11χρονος είχε υψηλό πυρετό. Μετά από δύο ημέρες ο παιδίατρος έκρινε πως το παιδί θα πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς ο πυρετός ανέβαινε και είχε έντονο πόνο στο κεφάλι.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών -σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ- ανέφερε ότι το παιδί είχε πρόβλημα στο ανώτερο αναπνευστικό και στις εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε πως είχε έντονο ιγμόρειο.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο 11χρονος παρουσίασε εφίδρωση και αυξημένη αρτηριακή πίεση και αμέσως κινητοποιήθηκαν οι γιατρού της Παιδιατρική Κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου, προχωρώντας σε ενδοφλέβιες για την ανάνηψή του.

Η σορός του παιδιού θα μεταφερθεί για νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθεί αν ο 11χρονος είχε κάποιο πρόβλημα υγείας που δεν γνώριζαν οι γονείς του.