Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτες εικόνες από το εργοτάξιο μαμούθ στην Κίνα - Χτίζουν νοσοκομείο για τον κοροναϊό μέσα σε έξι μέρες [video]

Κι όμως αυτό που βλέπετε είναι μπουλντόζες! Οι Κινέζοι θα καταρρίψουν το ρεκόρ επί SARS όταν έχτισαν νοσοκομείο σε 7 ημέρες! Φοβούνται ανα...

Κοροναϊός: Απίστευτες εικόνες από το εργοτάξιο μαμούθ στην Κίνα

Κι όμως αυτό που βλέπετε είναι μπουλντόζες! Οι Κινέζοι θα καταρρίψουν το ρεκόρ επί SARS όταν έχτισαν νοσοκομείο σε 7 ημέρες! Φοβούνται αναταραχές από τα εκατομμύρια που έχουν μπει σε καραντίνα μέσα στις ίδιες τους τις πόλεις! Ο μεγαλύτερος φόβος είναι για εκείνους που φεύγουν παρά τις απαγορεύσεις πληρώνοντας αδρά κρατικούς αξιωματούχους!




Αυτό που θα δείτε στην κυριολεξία δεν έχει ξαναγίνει. Από την Πέμπτη που ανακοινώθηκε ότι θα χτισθεί ένα νέο νοσοκομείο στην πόλη Γουχάν της Κίνας μόνο για όσους έχουν προσβληθεί από τον κοροναϊό – δηλαδή 24 ώρες πριν – οι μπουλντόζες έχουν ήδη πάρει μπρος. Στα πλάνα που έρχονται από την περιοχή οι μπουλντόζες είναι αμέτρητες και σκάβουν σε έναν χώρο 25.000 τετραγωνικών στο οποίο θα ανεγερθεί το νέο νοσοκομείο 1.000 κλινών.

Μέσα σε 24 ώρες δηλαδή, βρέθηκε ο χώρος, μπήκαν τα συνεργεία και όπως θα δείτε και στο βίντεο τα φορτηγά που μεταφέρουν υλικά και εξοπλισμό ίσως και να είναι όσο όλος ο στόλος φορτηγών μιας χώρας. Το 2003 όταν είχε κάνει την εμφάνισή της μια άλλη επιδημία αυτή του SARS οι κινέζοι είχαν φτιάξει ένα νοσοκομείο σε 7 ημέρες.

Άρα αυτή την φορά καταρρίπτουν το δικό τους ρεκόρ. Το νέο νοσοκομείο θα είναι λειτουργικό στις 3 Φεβρουαρίου.