Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κοροναϊός: Peugeot και Citroen φέρνουν τους εργαζόμενούς τους από την Γουχάν στην Ευρώπη!

Ο γαλλικός όμιλος PSA, η κατασκευάστρια εταιρεία των αυτοκινήτων Peugeot και Citroen, ανακοίνωσε απόψε ότι θα επαναπατρίσει τους υπαλλ...

Κοροναϊός: Peugeot και Citroen παίρνουν τους εργαζόμενούς τους από την Γουχάν!

Ο γαλλικός όμιλος PSA, η κατασκευάστρια εταιρεία των αυτοκινήτων Peugeot και Citroen, ανακοίνωσε απόψε ότι θα επαναπατρίσει τους υπαλλήλους της και τις οικογένειές τους από την περιοχή της Γουχάν, στην Κίνα.




Η Γουχάν είναι το μέρος όπου ξέσπασε και εξαπλώθηκε ο νέος κοροναϊός, κρούσματα του οποίου έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες ημέρες και σε άλλες χώρες εκτός της Κίνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αυτοκινητοβιομηχανίας, θα απομακρυνθούν συνολικά 38 άνθρωποι, σε συνεργασία με τις κινεζικές αρχές και το γενικό προξενείο της Γαλλίας.

Click4more Σε καραντίνα όλη η Κίνα! Τέλος τα ταξίδια στο εξωτερικό – Γιατροί σε απελπισία στη Γουχάν

Όλοι τους θα παραμείνουν για ένα διάστημα σε καραντίνα στο Τσανγκσά προτού να μπορέσουν να επιστρέψουν πίσω στις χώρες καταγωγής τους.

Ο κοροναϊός που προκαλεί επιδημία πνευμονίας, έχει κοστίσει τη ζωή σε 42 ανθρώπους μόνο στην Κίνα, ενώ τα πρώτα κρούσματα εμφανίστηκαν και στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γαλλία.

Η Κίνα, προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο κοροναϊός, φαίνεται πως μπαίνει στην απομόνωση, αφού από τη Δευτέρα (27 Ιανουαρίου) θα απαγορευτούν τα ομαδικά ταξίδια εντός κι εκτός χώρας.