Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Όλγα Κεφαλογιάννη η υπερεκτιμημένη: Μόνη ή MINOS;

Σε φάση ανασύνταξης στην προσωπική της ζωή η βουλευτής της ΝΔ μετά το τέλος του γάμου της με τον Μάνο Πενθερουδάκη Νέα σελίδα στην προ...



Σε φάση ανασύνταξης στην προσωπική της ζωή η βουλευτής της ΝΔ μετά το τέλος του γάμου της με τον Μάνο Πενθερουδάκη
Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως ανοίγει για την βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Πολιτισμού, μετά το τέλος του γάμου της με τον Μάνο Πενθερουδάκη. Τόσο εκείνη, όσο και ο πρώην, πλέον, σύζυγός της ανήκουν σε ιστορικές οικογένειες της Κρήτης, την οποία απολάμβαναν σε κάθε ευκαιρία.




Ακόμη και το περασμένο Πάσχα γιόρτασαν εκεί την Ανάσταση, την οποία συνδύασαν την επόμενη μέρα με τα 44α γενέθλια της βουλευτή στο μινιμαλιστικής αισθητικής διαμέρισμα που διατηρεί το ζευγάρι στο Ρέθυμνο, ανάμεσα σε φίλους, σύντεκνους, ανίψια και φιλιοτσάκια, δηλαδή βαφτιστήρια. Κοντά 30 από τα τελευταία έχει ως νονά η Ολγα Κεφαλογιάννη που, κατά παράδοση, βαφτίζει μωρά από τα 13 της χρόνια. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχει υπάρξει άψογη «πνευματική μητέρα», αν και η ίδια δεν έγινε βιολογικά μητέρα. Οπως έχει εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή της: «Θεωρώ ότι η ολοκλήρωση μιας γυναίκας είναι η μητρότητα. Αλλά αυτό είναι και κάτι που πρέπει να σου τύχει. Δεν είναι κάτι το οποίο εγώ συνειδητά δεν έχω κάνει».

Την αμέριστη αγάπη της προς τα παιδιά την έχει διοχετεύσει, ωστόσο, εκτός από τα πολλά βαφτιστήρια, και στα λατρεμένα ανίψια της, τα παιδιά των δύο μικρότερων αδελφών της. Η Χριστίνα που είναι παντρεμένη με τον πολιτικό μηχανικό Χρήστο Κακλαμάνη έχει τέσσερα παιδιά, ενώ η Δανάη έχει τρία μαζί με τον σύζυγό της, επιχειρηματία Αντώνη Στασινόπουλο. Ακόμη και ο δικός της κοσμηματοπώλης σύζυγος έχει αποκτήσει στο παρελθόν δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο. Ο γιος του Χάρης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε κομψά γαστρονομικά στέκια όπως το «Ombra» του Νέου Ψυχικού και το «Opera Quarta» της οδού Κριεζώτου. Η δε κόρη του Αλεξία διευθύνει ένα κατάστημα του ομώνυμου οικογενειακού brand και σχεδιάζει σειρά κοσμημάτων.

Η βουλευτής της ΝΔ από τριμήνου φέρεται να μην κατοικεί με τον Μάνο Πενθερουδάκη, ενώ η κοινωνικότητά της περιλαμβάνει νέες συναναστροφές- ανάμεσά τους με τον μουσικοσυνθέτη Μίνωα Μάτσα.

ΠΗΓΗ: https://www.protothema.gr/life-style/article/968602/olga/