Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΗΔΕΙΕΣ made in Λιβύη... Μεταφέρθηκαν οι σοροί τριών Τούρκων στρατιωτών στην Τουρκία

Εμπεριστατωμένες πηγές ανέφεραν ότι οι σοροί τριών Τούρκων στρατιωτών αναμένεται να φθάσουν στην Τουρκία, μετά το θάνατό τους στη Λιβύη, κα...


Εμπεριστατωμένες πηγές ανέφεραν ότι οι σοροί τριών Τούρκων στρατιωτών αναμένεται να φθάσουν στην Τουρκία, μετά το θάνατό τους στη Λιβύη, καθιστώντας τις πρώτες τουρκικές απώλειες στην εισβολή στη Λιβύη, την οποία ανακοίνωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα τέλη του περασμένου έτους, γράφει λιβυκό δημοσίευμα.




Οι πηγές ανέφεραν ότι οι σοροί των Τούρκων στρατιωτών έφθασαν στο αεροδρόμιο της Μισράτα, όπου τουρκικό αεροσκάφος θα τις μεταφέρει (σημ. Β.Π.: μεταφέρθηκαν χθες) στην Τουρκία , σύμφωνα με την τουρκική Ahval News.

Δεν είναι ακόμη γνωστό που σκοτώθηκαν οι Τούρκοι στρατιώτες, ενώ οι δυνάμεις του Εθνικού Στρατού της Λιβύης συνεχίζουν να καταστέλλουν τις φιλοτουρκικές συμμαχίες που υποστηρίζουν την κυβέρνηση του Φαγιέζ αλ Σάρατζ στην Τρίπολη.

Η Τουρκία υποστηρίζει τις πολιτοφυλακές του αλ Σάρατζ με όπλα, πυρομαχικά, drones, και στρατιωτικούς.

Επίσης, έχει αποστείλει μισθοφόρους από τη Συρία για να βοηθήσουν τις πολιτοφυλακές πολεμώντας τον Εθνικό Στρατό.

Η Ahval News σημειώνει ότι η άφιξη των σορών των στρατιωτών θα προκαλέσει κύμα οργής στους τουρκικούς πολιτικούς και κοινωνικούς κύκλους και ανοίξει συζήτηση για την περιπέτεια του προέδρου Ερντογάν στη Λιβύη.

Τα τουρκικά κόμματα προειδοποίησαν πρόσφατα να μην αποστείλουν Τούρκους στρατιώτες στη Λιβύη, καθώς η αποστολή θα μπορούσε να καταλήξει σε καταστροφή για την Τουρκία, αλλά το τουρκικό κοινοβούλιο το οποίο κυριαρχείται από το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (κόμμα του Ερντογάν) ενέκρινε το μνημόνιο αποστολής Τούρκων στρατιωτών για εισβολή στη Λιβύη.


addresslibya.co, ahvalnews.com,
--
The Hellenic Information Team